Elämäntyyli hyvinvointi Iho Ihonhoito Makeanhimo Matkailu Meikki Mieli Motivaatio Proteiini rasvanpoltto terveellisyys Treeni

My Inspiration day

Minifitness_inspirationInspiraatio on kovin moniulotteinen käsite. Se on kaikkialla! Olen tuonut maailmalta tuulahduksen mukanani. Sen voin huomata omassa olossani – olen koko ajan fiiliksissä. Olen imenyt sitä itseeni siellä edes tiedostamatta sitä. Inspiraatiota voi löytää pienistäkin asioista ja mietinkin mitkä olisivat minun listallani juuri nyt. Tee oma listasi ja voit huomata kuinka helposti päiväsi voi saada uutta suuntaa ja iloa! Little things my darling.

Lukulinna

Minifitness_inspiration

Usein pienet hetket ovat isoja. Tänään aamulla koin valtavaa inspiraatiota ja iloa istua aamuisen kahvikupin ääreen kirjan kera. Valmenna onnistumaan nyt-kirjaa lukiessani koin voimistuvani ja imeväni positiivista energiaa itseeni. Laita hyvä kiertämään ja kysele ystäviltäsi mitä kirjoja he suosittelevat. Tämäkin kirja on lainassa asiakkaaltani – inspiroidaan toisiamme!

Minifitness_lukeminen

Ahh lehdet. Ne on herkkua! Niitä lukiessa tulee usein se kutkuttava fiilis varpaisiin – sekin on ispiraation ansiota. Lehtiäkin kannattaa kierrättää, sillä toiselle se on uusi aarre. Kannoin Losista mukaani pari kiloa lehtiä, jotka ilahduttavat pitkään.

Tuoksun lumoissa

Minifitness_Tuoksu_Gold

Tuoksu on yksi asia, joka herättää fiiliksiä ja saa aistit aktivoitumaan. Tuoksut muistuttavat meitä myös usein asioista, muistoista. Niitä voi myös luoda uusia! Rakastuin tähän Victoria’s Secretin Gold-tuoksuun lentokentällä ja se oli napattava mukaan. Näitä tuon usein myös tuliaisina ystäville, sille tuoksuja on niin monenlaisia ja hintakin on suhteellisen edullinen.

Kasvot hehkumaan

Minifitness_Estee Lauder

Parhaat kauneusvinkit kulkevat kaveripiirin kesken. Olen todennut sen monesti ja meikkipusseistamme löytyykin paljon samoja tuotteita joita suosimme. Uutuus johon olen totaalisen ihastunut on Estee Lauderin Day Wear-voide. Se tuoksu ja pehmeys, ah! Yksi ehdoton arjen luksustuotteeni, jota ilman en enää voi olla. Lauderin DayWear Sheer Tint on ollut saatavilla pitkään, onko teistä joku ihastunut siihen myös? Sillä hoitaa kaksi kärpästä yhdellä iskulla; se kosteuttaa ihon aamulla, mutta myös pohjustaa ihon valmiiksi.

Tuoksua hiuksiin ja suihkuun

Minifitness_inspiration_Aussie

Olen ilmeisesti keskittynyt nyt tuoksuihin. Monet ystäväni ovat pitkään käyttäneet Aussie-tuotteita, mutta itse eksyin niiden maailmaan vasta tovi sitten. Nyt ymmärrän miksi sitä hehkutetaan! Se tuoksu. Kaikissa tuotteissa on oma ihanan tyttömäisen raikas tuoksu. Rakastan hiuksien tuoksua tuulessa ja kokeltuani tätä Aussien Dry Shampoota nuuhkin ilmaa kuin koira. Samaan tuoksusekoiluun menee myös tämä suihkusaippua, jonka tuoksuun on aina ihana rauhoittua. 

Luksusta ihollesi

Minifitness_Weyergans_Essi High Care

Silmäpussini ovat hieman rauhoittuneet loman myötä, mutta ovat ne silti siellä. Kohta pullahtavat taas esiin kuitenkin. Weyergans High Care on hieman kalliimpi tuotemerkki, mutta se todella toimii. AE stikki toimii itsepintaisiin rasvakertymiin ja on jokaisen naisen selluliittiin täsmähoito kotiin! Iho punoittaa kunnolla levityksen jälkeen ja kädet tuleekin pestä hyvin levityksen jälkeen. Ihoa kihelmöi ja rasvan palamisen haluaa suorastaan kuulla korvissaan.

Weyergansin Eye life on silmäpussien täsmähoito ja meikän paras ystävä! Se viileentää ihanasti silmien ihon ja vähentää turvotusta, sekä häivyttää sinertävää sävyä. No panda. Hyvä kikka myös lyhyisiin yöuniin, sillä sitä voi säilyttää jääkaapissa. Herättää kivasti. Näitä tuotteita ei myydä muualla kuin Weyergans hoitoloissa. Essi High Care, Bulevardi 24 Helsinki

Muskelit kasvamaan karkilla

Minifitness_proteiinikeksit_proteiinikarkki

Next level herkkuperse varoitus! Tästä hullaannuin ehkä hieman. Proteiinikarkit, proteiinikeksit, proteiinisuklaat ja öö lääh. Suomesta ei löydy näistä mitään, joten täytynee tutkia netin ihmeellistä maailmaa. Losissa ostimme proteiinikarkkeja viereisestä kioskista, eipä taida R-Kioskilta löytyä.

Hullaannuin Losissa aivan totaalisesti Lenny & Larry’s kekseihin, joista tuli tietenkin maistettua kaikki maut sitruunasta suklaaseen. Nämä Complete cookiesit voisivat olla se parempi herkku? Ainoa huono puoli näissä monissa vaihtoehtoisissa herkuissa on kuitenkin on se, etteivät ne usein ole kovin luonnollisia – tosin eivät ole ne kaupan keksit tai karkitkaan. Hulluinta näissä kekseissä on se, ettei näiden terveellisimpien ja sokeripitoisten välillä huomaa mitään eroa. Good job L&L.

Be inspired – E <3