arki hyvinvointi Kirjat koti ja sisustus Matkustaminen Terveys Treeni

RENTOUTUMISEN TAITO

*kaupallinen yhteistyö; BookBeat_mg_1041

Joskus omaan tilaan on vaikeaa päästä. Rauhoittuminen tuntuu olevan joskus hankalaa myös paikoissa, joissa sen pitäisi olla juuri päinvastaisesti helppoa! Oikeaan mielentilaan pääsee kuitenkin, kunhan omalle hetkelle antaa tilaa. Lukeminen auttaa minua aina pääsemään siihen omaan kuplaan, jossa kaikki on täysin tyyntä.

Joskus lukeminen on pakokeino, jolla tuulettaa jatkuvasti mielessä pyöriviä ajatuksia tai tehtäviä. Koin hetkessä sitten ärtyneisyyttä, ylivirittyneisyyttä, surua tai väsymystä, auttaa oikeanlaisen kirjan lukeminen minua silloin. Se rauhoittaa. Toisinaan taas haen inspiraatiota. Olen tuolloin usein täynnä energiaa ja imen itseeni ideoita ja tunteita sivu toisensa jälkeen. Mieli on silloin avoin ja innokas kehittymään. 

Lomalla yksi parhaimmista rentoutumistavoistani on lukea minua sillä hetkellä liikuttavaa kirjaa. Jokaiseen hetkeen on oma sopiva tarinansa ja siksi en koskaan lue yhtä kirjaa kerrallaan. Omaa mielentilaa pystyy ruokkimaan yllättävänkin helposti juuri kyseiseen hetkeen sopivalla lukukokemuksella. Bookbeat-kirjasovellus tarjoaakin kätevästi kaikki tarvitsemani lukukokemukset olin sitten uima-altaalla, lentokoneessa tai rentoutumassa hämärää hiipivässä illassa. Kategorioista on helppo valita omaan mielentilaan sopiva teema, oli se sitten hyvinvointi tai romaanit._mg_0994_mg_0925

Uusin tulokas on Calendar Girl-kirjasarja, joka on saavuttanut suurta suosiota jo ulkomailla. Tämä muistuttaa paljon monille tuttua Fifty Shades of Grey-kirjasarjaa, joka koukutti aikoinaan meistä monia. Itsekin päädyin tätä uutukaista lukemaan ja tämä tarjoaa kyllä loistavan pakokeinon ja heittäytymisen fantasiamaailman parissa. Aivot saavat todellakin nyt levätä ja mielikuvitus laukata ihan minne sitten tahtookin. Kirja on varsin kevyttä, eroottista ja hauskaa luettavaa, jonka kerronta vie helposti mukanaan. Digitaalisessa muodossa se ilmestyy kuitenkin 12 eri osassa joka kuukausi, eli liikaa ei tätä uutukaista pääse kerralla ahmimaan. 

Minulla onkin teistä monelle varsin osuva ehdotus. Tänä päivänä selailemme helposti puhelintamme, vain kuluttaaksemme aikaa tai viihdyttääksemme itseämme. Kokeile vaihtaa tuo aika lukemiseen ja rauhoittumiseen. Jos teet sitä iltaisin, muista laittaa mobiililaitteelta sinivalosuodatin päälle, jotta näköaistisi saa rauhoittua. Sininen valo häiritsee nimittäin nukahtamista ja untamme, jonka vuoksi esimerkiksi TV:n katselu kannattaa lopettaa hyvissä ajoin ennen nukkumaanmenoa._mg_1033 _mg_1018 _mg_1001

Jotta luku-innokkuus tarttuisi varmasti viimeisiinkin, saavat kaikki BookBeatin uudet asiakkaat kokeilla sovellusta ilmaiseksi 30 päivän ajan! Aktivoi oma lukukokemuksesi täällä ja lunasta etusi koodilla minifitness (voimassa 28.2.2017 asti) Tämä on helppo tapa nauttia lukemattomista ääni- ja e-kirja vaihtoehdoista missä tahansa oletkin! Lukeminen ja rentoutuminen ei ole koskaan ollut näin vaivatonta (ps. Seuratessasi linkkiä rekisteröitymissivuille, näkyy aluksi kokeilujakson olevan vain 14 päivää, mutta kun täyttää tiedot ja menee eteenpäin saat tiedon kuukauden ilmaisesta kokeilujaksosta)

<3 -E