Elämäntyyli hyvinvointi Iho Kauneus Kuulumisia Matkailu Matkustaminen Mieli Motivaatio Treeni

Runaway

Minifitness_lomaArvatkaa minne suunnistan ensi viikolla? Lomalle. Tätä on odotettu. Nähty unia ja nyt niistä unista tulee vihdoin todellisia. Perinteinen kesälomamme on siis usein tammikuussa ja olemme tänä vuonna ennätykselliset 30 päivää poissa täältä hyisevästä ilmastosta. Tämä tarkoittaa teille taas sitä, että pääsette mukaan matkalaukkuuni ja maistelemaan parhaita paloja niin Meksikosta, kuin myös Los Angelesista!

En taida ihan vielä tajuta tämän oikeasti tapahtuvan kahden päivän päästä. Siitä tulee varmasti upea reissu ja pääsemme kokemaan taas kaikkea mahtavaa ja uutta niin treenaamisen, kuin myös terveellisen ruoankin osalta. Unohtamatta kevyttä herkuttelua, uusia kokemuksia ja rentoutumista! Seikkailut odottavat.

Nyt edessä on kuitenkin vielä kaksi erittäin tiukasti aikataulutettua päivää ja saan juosta pää kolmantena jalkana paikasta toiseen. Mutta arvaatko mitä? Sekin on hauskaa, sillä nautin työstäni ja luomastani arjesta. Joskus on kuitenkin hyvä höllätä tahtia senkin osalta.

Minifitness_coconut + protei_Fast palautusjuoma_kookosproteiiniMinifitness_kalorit

Ajatuksenani on tiistaina kuitenkin kaivaa vähitellen se lomavaihde päälle, sillä sen olen vuosien varrella oppinut, että se kannattaa aktivoida jo ennen kentälle astumista. Okei kuoharilasilla voi toki aikaistaa tätäkin hieman. Kaksi päivää ovat paitsi viimeisten töiden hoitelua ja asiakkaiden kanssa treeniläpyjen vaihtoa, myös tärkeää valmistautumista lomalle. Naiset eivät nimittäin vain “lähde lomalle”, sillä sinnekin valmistaudutaan vähän enemmän kuin pelkkien kalsareiden ja hammasharjan pakkaamisella. Onnekkaat miehet.

Kalenteriini on listattu aika paljon huoltojuttuja. Kynsi- ja ripsihuollot, hiustenvärjäystä, lymfahoitoa ja hierontaankin kannattaisi ehtiä rentoutumisen takaamiseksi. Eilen juoksin tukkaputkella läpi Stokkan hiushyllyjä ja tulin ulos syli täynnä aurinkotuotteita niin ihoani, kuin myös hiuksiani varten. Onneksi osan voi hankkia periltä. 

Minifitness_kynsienhuolto_Salon Milagro_tarjous

Pakkaaminen on tuskaista. Pitäisi koota asut valmiiksi, jotta ylimääräistä tavaraa ei päätyisi turhaksi painolastiksi mukaan. Myös 30 bikineistäni tulee olemaan hankala valita vain ne muutamat. Kengät? Apua. Niin vaikeaa. Kosmetiikan matkakootkaan eivät riitä kuukaudeksi mihinkään, joten laukkuni tullaan nostamaan hihnalle todennäköisesti neljän käden voimin. Puuroa löytyy onneksi sieltäkin, joten sitä en kanna mukaani kuin koneeseen.

Mikä siinä suunnittelussa aina menee pieleen. Aika loppuu aina jotenkin kesken? Aina tulee se kuuluisa lomaa edeltävä kiire. Oppiiko tästä pois ikinä…

Love, E