arki hyvinvointi koti ja sisustus Treeni TV

OMA HETKI


Minifitness_koti_oma hetki

Aktiivinen elämäntyyli kaipaa asioita, jotka eivät ole sidottuja aikaan. Leffoja katsellaan kotona kun ehditään ja erilaisten sarjojen seuraaminen tapahtuu vain ja ainoastaan silloin kun se sattuu itselleni sopimaan. Ei siitä kovinkaan kauaa ole, kun olimme kiinni televisiossa vähän väliä ja menot aikataulutettiin niiden omien suosikki ohjelmien mukaan – ei muuten onnistuisi enään tänä päivänä sitten millään.

Rentoutuminen ja pään tyhjennys on ihan parasta silloin, kun on mahdollisuus hypätä johonkin mahdollisimman erilaiseen hetkeen, joka vie täysin mukanaan. Ajatukset tuulettuvat ja mieli saa yhdessä kehon kanssa palautua ja relata. Olen jo pitkään katsonut elokuvat ja sarjat striimauspalveluiden kautta, kuten varmasti moni muukin meistä. Jos et vielä kuitenkaan tiennyt, niin nyt on lanseerattu myös täysin suomalainen palveluntarjoaja C More. Ihan huippua saada täysin kotimainen palvelu, sillä C Moresta löytyy runsaasti paitsi niitä kansainvälisiä leffoja ja sarjoja, mutta myös runsaasti kotimaisia ja pohjoismaisia herkkuja! CMore_striimauspalvelu_suomalainen Leffat_netista_CMore

Aloitimme Lindan kanssa sarjan nimeltä Gåsmamman, joka on koukuttanut meidät aivan totaalisesti. On ihan parasta kun joku sarja vie mukanaan ja vielä mahtavampaa on tykittää sitä jonkun kanssa yhdessä. Se on ainakin meille tytöille yhteistä ja tärkeää aikaa, jolloin voidaan vain olla. Useina iltoina ollaan juostu kotiin ihan omalla kiireellä, koska ei vain malttaisi odottaa. Onneksi sarja ei etene mihinkään ilman meitä! C More iltoihimme kuuluu tiiviisti tottakai myös kokkaileminen, jota tykkäämme tehdä yhdessä. Olen tosin ollut välillä niin väsynyt tanssitreeneistä, että olen lähinnä nojaillut vieressä ja napsinut lautaselta mitä siihen on milloinkin ehditty kasaamaan. Jotenkin ihanaa että tästä on tullut meidän kahden juttu ja oma hetki. Olemme hurahtaneet täysin pohjoismaisiin draamadrillereihin ja seuraavana listalla odottaakin jo Silta ja Farang.

Onko teillä antaa vinkkejä mitä C Moresta kannattaisi katsoa? C Moren sarjat ja leffat ovat muuten täysin maksuttomia ensimmäisen kuukauden ajan, joten niihin kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa – sieltä löytyy vaikka mitä! Pääset aktivoimaan oman tilisi täältä.

Rentoa sunnuntaita <3 Ps. illalla tanssitaan taas -E

Odd_Molly_home_outfitKoti_sisustus_rentoutuminen_leffat