hyvinvointi koti ja sisustus Motivaatio parisuhde Treeni

Sisustustauluilla uusi ilme kotiin

Minifitness_sisutus_tauluseina_Desenio

Halusin tehdä Teemulle yllätyksen. Sellaisen, joka kertoisi jotakin hänestä, minusta ja meistä. Elämästä. Mitä sinä hankkisit?

Minä halusin tehdä jotakin hieman erilaista ja sain idean tauluseinästä. Halusin, että sitä katsellessa heräisi tunteita ja ajatuksia. Tauluseinä voi olla paljon muutakin kuin osa sisustusta ja visuaalista ilotulitusta. Se antaa iloa, jaksamista ja inspiraatiota arkeen. Aina kun näen tauluseinän jonkun kotona, tulen siitä aina hyvälle mielelle.

Tämä taulunurkka saisi myös tehtäväkseen täyttää tilan, jolle en ole keksinyt mitään funktiota aikaisemmin. Se näkyy koko tilaan, mutta kulkutilaa vain vähän. Tila sopi siis täydellisesti tälle inspiraatioseinälle!

Minifitness_sisustustaulut_netistaMinifitness_desenio_julisteet Minifitness_tauluseinan_tekeminen_tauluhyllyt Minifitness_tee_itse_tauluseina Minifitness_kehykset_netista_helposti Minifitness_koti_sisustus_syksyTauluseinän rakentamisen ensimmäinen ongelma on usein se, että näiden sopivien taulujen keräämiseen voi mennä tuhottomasti aikaa. Päädyin pyörimään netin ihmeelliseen maailmaan ja metsästämään sopivia tauluja. Ajatuksenani oli saada julisteet ja kehykset samasta paikasta, sillä matchin löytämiseen saa käytettyä helposti aivan liikaa aikaa. Päädyin ystäväni Elinan vinkistä selailemaan desenion-sivustoja.

Uskokaa tai älkää, olin saanut tilattua tauluseinää varten kaiken tarvittavan alle tunnissa. Ehdottomasti nopein ja kätevin taulujen hankintani ikinä! Desenion nettisivusto on fiksu, sillä se ehdottaa sinulle aina sopivan kokoisia kehyksiä valitsemallesi julisteelle. Kehykset olivat myös sen verran kevyitä, että hakiessani lähetyksen postista yllätyin positiivisesti. Paketti oli kompaktin kokoinen, ottaen huomioon että tuo laatikko sisälsi yhteensä kuusi julistetta kehyksineen. Kehyksistä löytyi myös älyttömän kätevät kehysklipsit, joten tällä kertaa ei tarvinnut käyttää apuvälineenä veistä, kynsiä, eikä edes saksia. Tämän uuden sisustusnurkan kokoaminen oli kivutonta ja rentouttavaa puuhastelemista.

Minifitness_inspiraatioseina_tauluseina_koti Minifitness_koti_sisustus_syksy Minifitness_sisustustaulut_netista_desenio Inspiraatiseina_tekstitaulut_netista

Jokaisen taulun takana on viesti, ajatus tai tarina meidän elämästä. Nyt jännitän pitääkö se siitä yhtään. Se on paljon muutakin kuin sisustuselementti, sillä se kertoo meistä. Se elää elämän mukana ja taulujen paikkaa on helppo vaihdella. Tauluhyllyjen avulla välttyy niiltä kuuluisilta turhilta poraamisilta ja naputtamisilta. Jos taulujen sommitteleminen tuntuu hankalalta, on tauluhyllyt myös mainio ratkaisu silloinkin. Jos kuitenkin päädyt hakkaamaan niitä nauloja seinään, kannattaa tauluja mallailla ensin jotta saat ne symmetrisesti. Mittanauha on myös ehdoton apuväline!

WHITE OWL Pöllö-juliste on paitsi hieno, kertoo pöllö myös tarinoita. Pöllön pää pyörii 270 astetta, joten pöllö pystyy havaitsemaan vihollisen helpommin laajan näkökenttänsä ansioista. Pöllö on metsän viisas eläin.

LOVE WARRIORS FIDELITY POSTER Kaksi erilaista soturia yhdessä. Sanotaan että pitämällä sulkaa kohotettuna taivasta kohti, sen kantaja sai henkistä opastusta puhuessaan. Sulan kantajan puhuessa kaikki muut olivat hiljaa, koska suuria viisauden sanoja oli luvassa

Heräsikö teille sisustusideoita? Saan tarjota lukijoilleni 25 % alennuksen Desenion-verkkokauppaan. MINIFITNESS25 –
koodilla saat lunastettua etusi. Etu koskee kaikkia julisteita lukuunottamatta handpicked-merkittyjä julisteita. Koodi on voimassa 5.-7.9, joten olethan nopea!

Inspiroivaa viikkoa <3 -E