arvonta Elämäntyyli Makeanhimo Mieli Muoti Treeni

Se hetki

Nespresso_hetket_kahvi_minifitness_hyaakahvia

Mistä hetkestä muodostuu muistamisen arvoinen? Miksi juuri se hetki jää mieleesi niin hyvin? Usein niihin hetkiin liittyy jokin tietty tunne. Mikä on sellainen hetki joka päivä, kun sinä tunnet?

Minulla se on se hetki, kun istahdan kahvikuppi kädessä hetkeksi alas. Tai se hetki, kun juon sitä työpöytäni ääressä nopeasti hörppien, samalla yrittäen pitää kiinni ajatusta, jonka juuri sain päähäni. Näpyttelen sitä vimmatusti naputtaen tähän.

Se on hetki, joka täyttää juhlatilan. Joskus niin kovin arkinen voi muuttua ydeksi isoksi kruunuksi. Kahvihetki. Yksin tai ystävien kesken. Kahvi on jakamisen hetki tai ihan vain oma hetki. Nauti siitä.

Minifitness_nespresso_kahvihetki

Kahviin liittyy paljon muistoja, eikö sinullakin? Espresson nauttiminen Nizzan aamuisella rannalla kaikessa hiljaisuudessa. Istuimme siinä vain hiljaa vierekkäin nojaten toisiimme. Se hetki, kun istuimme ystäväni mökin parvekkeella kesäisenä iltana nauraen.

Se hetki, kun nautimme pienessä suklaapuodissa Lattea isoista valkoisista posliinikupeista ja maistelimme mitä erilaisempia pikkuruisia suklaita. Se hetki, kun kannoit aamukahvini lempimukissani sänkyyn utuisena aamuna – olin silloin kuumeessa.

Se hetki kun kannoin sinua uudessa termosmukissani ratikkaan ja täytit vieressä istuvan naisen sieraimet kutsuvalla tuoksullasi. Niin monta hetkeä olen kanssasi jakanut.

Minifitness_nespresso_kahviherkku_quilt-free dessert_sokeriton

Minifitness_Nespresso_jälkiruokakahvi_sokeritonherkku kahvista

Muistan kun en pitänyt sinusta. Iän karttuessa kuitenkin opin pitämään sinusta yhä erilaisemmissa makukombinaatioissa ja vahvuuksissa. Rakastin tuoksuasi – täytit vanhan puutalomme lauantaisin viettelevällä tuoksullasi. Niin kotoisa ja kutsuva. Turvallinen.

 Etelä-Afrikkaan jäi viimeisin muistoni sinusta. Tulit kätevästä pienestä tyylikkäästä koneesta ja saatoin valita monista eri vahvuuksista juuri siihen hetkeen sopivan. Nautin jo pelkästään Taika-mukin söpöydestä ja pienuudesta. Istuskelin terasilla aamuauringon säteiden lämmittämänä ja hörpin sinua sisuksiini. Kaipaan sitä hetkeä niin kovin, että samainen kone on nyt myös meillä kotona. Vihdoin ja viimein. Ikävä on hieman helpottunut, mutta Taika-muki minun täytyy vielä saada. Pieniä juttuja, mutta niin suuria. Se paikka oli koti ja kaipaan sitä.

Nespresso_minifitness_kahvihetki_aamukahvi

 Nyt olet kuitenkin täällä. Nespresso Inissia -kahvikone. Sulaudut keittiöömme täydellisesti. Sinusta löytyy jokaiseen hetkeen sopiva puoli. Aamuisin maistut tummana ja voimakkaana, iltapäivällä lounaan jälkeen kaipaan jotakin kevyttä. Kesällä en pidä sinusta kuumana, vaan jäähdytän sinut ja nautin sinusta kylmänä. Viilennät minua. Lämmität minua. Sateinen sunnuntaiaamu ja minä kohtasimme anivarhain. Nautin yksinäisyyden seesteisestä olosta. Vain minä ja Pikku Myy.

Ehdoton suosikkini on kylmänä nautittava Protein Lungo, joksi olen sen itse nimennyt. Se on jokaisen treenaavan ihmisen unelma, kahvi ja proteiini yhdessä. Makea ja ihanan herkullinen juoma joka tyydyttää niin kofeiinintarpeen kuin sokerihampaankin kolotuksen. Tuli ihan vesikielelle pelkästään kirjoittaessani siitä. 

Nespresso_proteiinikahvi_herkullinenresepti_minifitness_kahviherkku_terveellinen_sokeriton

Maidonvaahdotin on paras keksintö sitten jäätelön! Ihanan helppoa arjen luksusta. Minusta on helpompaa ja hygieenisempää, kun maitosäiliö on kokonaan erillinen vekotin. Se on jopa tyylikäs ja kompaktin kokoinen! Nespresso avaa nyt myös Suomen ensimmäisen myymälänsä tänne Helsinkiin Stockmannin lähettyville. Tämä helpottaa huomattavasti kapseleiden täydentämistä ja inspiraation hakemista. Kaipailen vielä Cape Townissa nauttimaani Chai-kahvia, jospa sitä löytyisi sieltä…

Espresso toimii aina. Ja tietysti myös suklaa. Raakasuklaa-reseptin voit kurkata täältä.

Nespresso_minifitness_akvhihetki_espresso_raakasuklaa

 Saan myös arpoa yhden samanlaisen Nespresso Inissia-kahvikoneen yhdelle teistä ystäväiset! Rakastastatko sinäkin hyvää kahvia yhtä paljon kuin minä? Kerro minulle SINUN paras kahvi-reseptisi ja olet mukana upouuden kahvikoneen arvonnassa. Mukaan tulee tottakai myös kapseleita erilaisiin makunautintoihin ja mieltymyksiin.

Vastauksia saa laittaa keskiviikkoon 9.4 saakka.

 

Kilpailu on päättynyt. Onnea voittajalle nimimerkillä Aino, nautinnollisia kahvihetkiä! Voittajalle on ilmoitettu sähköpostitse.

Lisää ihania reseptjä löytyy Nespresson sivuilta, josta minäkin hain omaa inspiraatiota reseptiikkaani!

Minifitness_kahvikone_nespresso_inissia

 

-Kofeiinipää E

 

 

*Arvottava tuote, Nespresso