Blogi Elämäntyyli hyvinvointi Kesä Mieli Motivaatio Muoti onnellisuus Perhe ja suhteet

Uskalla löytää itsesi


*Kaupallinen yhteistyö; Prismaeeviteittinen_Sok_muotikuuluukaikille_prisma_asu

Kuinka saavuttaa elämässä eniten ja mitä se lopulta kenellekin meistä merkitsee? Rahaa, hyvää asemaa työpaikalla, täydellistä parisuhdetta, omaa perhettä, tai ehkä matkustelua? Minulle se ei ole yksiselitteisesti mitään näistä, vaan pikemminkin uskaltamista ja omien unelmien saavuttamista. Kaikkein eniten minua on elämässä rakentaneet asiat, jotka ovat pelottaneet, koetelleet ja opettaneet. Myös saavutetut asiat vahvistavat sitä tunnetta, että kykenen tekemään jotain muutakin. Kaatumiset ovat kuitenkin tehneet minusta minut, vahvemman. Jos kaikki aina onnistuisi, ei mikään onnistuminenkaan tuntuisi yhtä hyvältä. Kun uskaltaa luottaa itseensä ja omiin kykyihin, saavuttaa juuri niitä asioita, jotka lopulta antavat eniten. Siksi kukaan ei voi koskaan tehdä sitä toisen puolesta, eikä toisen juttu ole ikinä sama sinulle. Sen vuoksi olen aina pitänyt tärkeänä sitä, että uskallan seurata sydäntäni ja haaveitani. Ei ole olemassa toista minunlaistani, joten miksi en olisi sellainen kuin olen oikeasti? Kukaan muu ei voi rakentaa elämääni paitsi minä itse.

Elämä on myös opettanut, kuinka tuulen suunta voi vaihtua ja sekin on ihan ok. Silloin on vain hyväksyttävä se ja vaihdettava suuntaa. Vaihtoehtoja on aina juuri niin paljon kuin niitä itse uskaltaa nähdä.

Eniten olen oppinut itsestäni urheilun kautta, sillä se on rakentanut itseluottamustani, vahvuuttani ja uskaltamista. Urheilun merkitys on mieletön ja se on ollut iso osa elämääni aina. Se rakentaa ja haastaa, mutta toisinaan se tarjoaa myös vastauksia. Se ei koskaan ole pelkästään fyysistä, vaan siihen liittyy aina tunteita ja ajatuksia. Urheilu on fyysisyyden lisäksi aina tunnepeli, johon vain me itse vaikutamme – joko negatiivisesti tai positiivisesti.eeviteittinen_blogi_asu_kesa_prisma eeviteittinen_blogi_prisma_muotikuuluukaikille_kampanja eeviteittinen_minutitsenikanssa_kampanja_prisma_asukokonaisuudet

Jos äidiltäni kysytään mistä asioista pidin pienenä eniten, ei vastauksesta ole epäselvyyttä. Rakastin pukeutumista ja urheilua yli kaiken. Minulta löytyi yhtä päivää varten usein vähintään neljä asukokonaisuutta, jotka olin tietysti valinnut ihan itse. Rakastin pikkuhousuja, joissa luki oma viikonpäivä kullekin päivälle. Ihanaa järjestelmällisyyttä, mutta sopivasti luovuutta. Kun urheilin, ei edes vaatteilla ollut enää väliä. Silloin kiinnosti ainoastaan nopeat lenkkarit ja kireä poninhäntä, tupla pompuloilla. Urheilu meni kaiken edelle ja saatoin tehdä sitä koko päivän väsymättä lainkaan.

Olen saanut nuoresta lähtien ilmaista itseäni vapaasti ja minua on kannustettu olemaan oma itseni. Vasta hieman vanhempana ymmärsin, mitä se oikeasti tarkoittaa. Vaikka se on oman paikkansa löytämistä, itsensä vapaata ilmaisua, tunteiden näyttämistä ja jakamista, sekä tasapainoista olotilaa omassa kehossa, tarkoittaa se näiden lisäksi jatkuvaa itsensä hyväksymistä ja itsetutkiskelua. Itsensä hyväksyminen tulee sitä kautta, kun hyväksyy olevansa keskeneräinen läpi elämänsä. Se ei liity ulkoiseen olemukseen vaan siihen, mitä löytyy sisältä. Kun on valmis näkemään itsessään kehittämisen arvoisia asioita, on myös tasapainoisessa tilassa oman itsensä kanssa. Epätäydellisyys on tärkeä ymmärtää, jotta voi koskaan kokea olevansa ehjä.eeviteittinen_prisma_asut_paita eeviteittinen_blogi_sinutitsenikanssa_prisma_asut_bikinieeviteittinen_bikini_prisma_asu_muotikuuluukaikille

Itsevarmuus ei synny ulkoisista asioista, vaan aivan muista. Muoti ja pukeutuminen on mielestäni vain tapa ilmaista sitä, miltä sisältä tuntuu. Ihmisen aito läsnäolo lähettää paitsi terveen itsevarman, mutta myös toisten ihmisten hyväksymisen viestiä. Kukaan joka ei hyväksy muita ihmisiä sellaisina kuin he ovat, eivät ole koskaan aidosti sinut oman itsensä kanssa.

Pukeutuminen on minulle asia, josta tulee hyvä fiilis. Rakastan suunnittelua ja yhdistelemistä. Jos voin luoda itselleni hyvän fiiliksen päivän asun kautta, miksi en sitä tekisi? Se vahvistaa sisäistä olotilaani, jolloin hyväksyn itseni täysin. Pukeutuminen on parhaillaan oman itseni toteuttamista ja omassa ihossa viihtymistä. Myös urheilu on sitä minulle, enkä luopuisi siitä ikinä. Toivon myös sinun löytävän sinun tapasi ilmaista itseäsi ja tekevän juuri niitä asioita, jotka tekevät sinusta sinut. Palaa juurillesi, voit löytää sieltä vastauksesi.

Lähdin mukaan Prisman #minutitsenikanssa -kampanjaan, sillä se kolahtaa. Tarkoituksena on kannustaa ihmisiä hyväksymään itsensä juuri sellaisina kuin he ovat! Kampanjan ideana on nostaa esiin sanomaa, jossa #muotikuuluukaikille – muodin täytyy olla mahdollista kaikille niin hinnan, tyylin kuin saatavuudenkin puolesta. Nämä kuvien asut löytyvät Prisman valikoimista <3 Inspiroitukaa ja löytäkää sisältänne se tyyppi, joka haluat olla joka päivä. eeviteittinen_muoti_asut_prisma eeviteittinen_prisma_neverlookback_kampanja eeviteittinen_prisma_muotikuuluukaikille_asukokonaisuus eeviteittinen_blogi_muoti_asukokonaisuus

-E