arki Elämäntyyli hyvinvointi koti ja sisustus Motivaatio Perhe ja suhteet Treeni

Uusi arki

Minifitness_muutto_uusi_arkiArkeni tuntuu alkavan alusta. Minusta se tuntuu jotenkin mielettömän hienolta! Uusi ympäristö, uudet ihmiset, uudet treenipaikat ja ah, uusi koti. Olen innoissani! Minusta Turku on mukava paikka olla ja varmasti myös asua, vaikka joskus vielä luulinkin etten asuisi Suomessa missään muualla kuin Helsingissä. Niin se elämä on TAAS muuttunut. Ihan alkaa hymyilyttämään kun mietin millaisen matkan te olette kanssani kulkeneet. Aikamoisia muutoksia ja myllerryksiä mahtuu näihin vuosiimme.

Sain viimein viimeiset muuttolaatikot teipattua kiinni ja tuntuu aika hyvältä heittää lenkkarit lattialle ja hypätä sängylle loikoilemaan (ja tekemään konehommia) loppuillaksi. Nyt täytyy kyllä ladata akkuja loppuviikon puristukseen. Paljon TV-juttuja ja tietty yksi hassu muuttokin siinä samaan aikaan. Ei tässä ainakaan tylsistymään pääse. 

Nyt kun olen päässyt jo hieman suunnittelemaan tulevaa uutta arkeani, olen tullut yhteen selkeään muutosta vaativaan kohtaan. Pukeutuminen. Se nimittäin vaikuttaa päivän kulkuun enemmän kuin olen tajunnutkaan. Jos harjaan tukan ja puen jotakin kivempaa päälle, tuntuu päivä käynnistyvän aivan eri tavalla. Ne kolitsit otetaan siis pois aina arkena, mutta sunnuntaisin ne saa olla vaikka koko päivän jalassa. Tämä vahvistaa fiilistä siitä, että kyllä itseään varten kannattaa laittautua. Kun itsellään on hyvä fiilis kivoissa vaatteissa ja naamasta ei paista jokaikinen ihohuokonen, tulee automaattisesti paremmalle tuulelle. Se on itselleni tämän syksyn ehdoton motivaation nostattaja!Eevi_teittinen_summer_outfit

Seuraavat uuden arkeni suunnannäyttäjät ovat sellaisia, joista pidetään kiinni maanantaista perjantaihin!

  • Säännöllinen treenirytmi (aina aamuisin) Päivä lähtee aina paremmin käyntiin!
  • Pue itseäsi varten vaikka olisit kotona koko päivän tekemässä töitä
  • Katso peiliin ja harjaa edes tukka
  • Mene nukkumaan viimeistään klo 23 ja herää klo 8-8.30 joka aamu. Säännöllinen rytmi on hyvästä! Ei torkkua
  • Aloita treeniviikkojen kirjaaminen kalenteriin. Pidä kirjaa treenifiiliksestä ja etenemisestä
  • Tilaa Hesari, lue se aamukahvin kanssa edes välillä
  • Vaali aamuja. Ne ovat parasta aikaa luovan fiiliksen herättelyyn
  • Ulkoile joka päivä. Mene metsään aina kun voit
  • Aloita taas säännöllinen hot jooga kerran viikossa

Hei huomenna sitä ollaan Turkulaisia! Tosin se on kamat sisään ja äkkiä auton nokka kohti Tamperetta ja valmistautumista studio-iltaan. Seuraavana aamuna aikaisen herätyksen kautta Helsinkiin toisiin TV-kuvauksiin. Lauantaina meillä onkin VAHVA-valmennuksen treenipäivä ja jälleen illalla hillutaan telkkarissa 😀 Ihan pieni puristus tulossa. Voitte sitten katsoa telkkarista kuinka väsynyt naama on ja missä ne silmäpussit roikkuu. Instaa ja Snäppiä kannattaa siis seurailla!

No mutta. Sunnuntaina Turkuun keskelle ihanaa laatikkolinnaa ja järjestelmään. Ihan heti ei näihin uusiin arjen kiemuroihin siis olla pääsemässä kiinni;) Mutta ainakin on mitä odottaa!

-E <3Minifitness_onnellisuus_ananas-asu