Blogi Elämäntyyli hyvinvointi kilpailu Kuulumisia Matkailu Mieli TV

Fort Boyard

eeviteittinen_Fort_boyard_linnake_kuulumisetTunnelma on todella jännittävä. Ensimmäiset joukkueet ovat kilpailleet ja saapuvat takaisin hotellille selvästi väsyneinä. Kasvoilta voi jopa hieman aistia pelkoa. Oma pulssi alkaa kummasti kohota. Mitähän meillä on huomenna edessä? Päivä alkaa jo ennen kuutta aamulla, joten päivästä on tulossa pitkä ja todella haastava. Luulen että tämän viikon aikana tullaan kokemaan kaikki mahdolliset tunteet pelosta onnistumiseen ja kauhusta onnen kyyneleisiin. Edessä on jotain sellaista, mihin ei vain voi valmistautua, sillä mitä tahansa voi tapahtua. Ehkä eniten pelottaa se, joutuuko kohtaamaan jotain, mistä ei pääse millään yli? Pystynkö edes luovuttamaan pahan paikan tullen? Huhhuh mihin sitä onkaan lähtenyt, nyt ei auta kuin heittäytyä mukaan ja olla rohkea. Oma paras riittää.

Tämä paikka jossa majoitumme on ihanan tunnelmallinen, perheen omistama resortti. Puitteet täällä Ranskassa ovat mitä parhaimmat, vaikka sää ei ole lupaillut mitään kaikkein parasta kesäsäätä. Vaikka väsymys pahasti täällä painaisikin, uskon jokaisen täällä nauttivan tästä ainutlaatuisesta kokemuksesta ihan täysillä. Yhteishenki on edellytys kaikkien viihtyvyydelle, joten en usko että sen suhteen tulee olemaan ongelmia tällä porukalla!

Osaisitko sinä nimetä pahimmaan pelkosi ja fobiasi? Minusta se on aika haastavaa. Luulen että jokainen meistä kilpailijoista tulee törmäämään seinään, jonka tuloa ei olisi osannut edes aavistaa. Uusia heikkouksia on aina “kiva kaivaa”, mutta varmasti ne onnistumisen tunteet ovat myös todella ainutlaatuisia. Mitä enemmän pelottaa, sen suurempi on fiilis sen jälkeen. Vai mitä mieltä olette? Täällä ei kukaan tule pääsemään helpolla. Ellet sitten satu olemaan täysi reikäpää ilman minkäänlaista itsesuojeluvaistoa…eeviteittinen_blogi_kilpaileminen_Tv-tuotanto

Katsojat näkevät vain pienen raapaisun kaikesta. Kilpailuiden välissä nimittäin sattuu ja tapahtuu paljon. Tuntimäärä ei näy, mutta se tuntuu meissä kaikissa. Tuo kaikki muu on usein paljon raskaampaa kuin itse kisaaminen. Kilpailussa adrenaliinit nousevat ja sitten taas laskevat. Päivät tulevat olemaan todella pitkiä, vaikka kisa olisikin hyvinkin nopeasti kuvattu. Kyllä tulee olemaan haastetta ensi viikolla, kun suuntaamme treenileirille Espanjaan.

Näihin tunnelmiin on hyvä jäädä vielä hetkeksi, sillä seuraavaksi fiilikset ovatkin varmasti jo hyvin toisenlaiset! Pelkoa kohti, eikö? Huh. Jotenkin helpottavaa kokea tämä kaikki yhdessä Teemun kanssa. Tunnemme toisemme vahvuudet ja heikkoudet, sekä kykenemme varmasti tsemppaamaan toisiamme hyvin. Joukkueessamme oleva Heidi Sohlberg on niin kova mimmi, että me pärjätään varmasti hienosti! Positiivisella energialla eteenpäin<3

Oletteko te katsoneet joskus kyseistä ohjelmaa? Nuorempana olin sitä mieltä että selviäisin kaikista tehtävistä helposti. Nyt onkin hieman eri ääni kellossa:D Tuleeko sitä iän myötä jotenkin nössömmäksi? Vai johtuuko se kuitenkin vain siitä, että sohvalta on helppo uhota?:D Se jää nähtäväksi.

Vaikka päivä olisi kuinka paha, saa päivän päätteeksi hyvän aterian, lämpimän suihkun ja kainalopaikan. Mitä muuta voisi edes tarvita? All good.

 

-E <3