arki Blogi Elämäntyyli hyvinvointi Kuulumisia Matkailu

Ranskasta Espanjaan

eeviteittinen_blogi_matkustelu_ranskaSanotaanko nyt vaikka näin, että Fort Boyard oli kaikkea sitä mistä kirjoitin ja vielä vähän päälle. Ensimmäinen kuvauspäivämme kesti muutaman huonon tuurin vuoksi 15 tuntia. Voitte varmaan kuvitella millainen fiilis kropassa oli tuon päivän jälkeen. Adrenaliinin uskomattomat nousut ja pohjattomat laskut. “Juokse ja pakene” oli se päällimmäinen fiilis, mutta onnistumiset olivat kuitenkin vielä niitäkin suurempia. Ehkä siksi tuo päivä ei lopulta ollut edes niin paha. Väsymys tuntui vasta seuraavana päivänä. Vaikka kilpailu olikin monella tavoin uuvuttava, oli meidän porukalla aivan mieletön tsemppi päällä. Nauroin tuon viikon aikana ehkä enemmän kuin ikinä! Vaikka omien rajojen ylittäminen ja niiden järisyttäminen ovatkin henkisesti raskaita juttuja, on olotila näin jälkikäteen erittäin hyvä. Väsymys painoi päälle muutaman päivän, mutta onneksi sitä ei ehtinyt pohtimaan kovinkaan kauaa, sillä suunta jatkui Helsingin sijaan suoraan Espanjan treenileirille. Vaihdoimme lentomme ja matkustimme jo päivää aikaisemmin Malagaan. Yleensä en ota flex lippuja, mutta tässä tapauksessa ne olivat todella tarpeen!

Haluaisin kertoa teille niin paljon tuosta viikosta, mutta sen aika tulee pian. Sen vain sanon, että katsokaa ihmeessä kyseinen ohjelma kun se tv:stä elokuussa pärähtää ulos. Aion ehdottomasti itsekin katsoa, sillä me emme ole nähneet kenenkään muiden suorituksia. Ihan jännittää jo.

Reissun viimeisenä päivänä meillä oli vapaata ja vietimme sitä niin hotellin altaalla, kuin viereisessä La Rochellen kylässä. Aivan mielettömän sympaattinen pieni kylä valkoisine rakennuksineen. Jogurttijäätelöä tuoreilla hedelmillä, hieman shoppailua ja yleistä ihailua. Täydellinen päätös tuolle reissulle, sitä muistellaan lämmöllä kyllä pitkään<3 Kiitos kaikille ihanille tyypeille jotka olivat mukana reissussa. Ei olisi voinut parempaa porukkaa toivoa.eeviteittinen_summer_outfiteeviteittinen_blogi_travelling_La_rochelle_France

Nyt olemme olleet sunnuntaista saakka Fuengirolassa. Joskus vannotin, että tänne en ikinä matkusta. Matkustin kuitenkin ja pakko myöntää, että näin treenilomaksi tämä sopii täydellisesti. Olemme treenanneet Mike’s Gymillä, josta löytyy jos jonkinlaista välinettä, haastetta ja rataa. Ensimmäisenä päivänä edessä oli temppurata, jonka vierellä Selviytyjät ja Fort Boyard kalpenivat fyysisen haastavuuden osalta. Ei todellakaan mikä helppo nakki, suosittelen kokeilemaan! Rataennätys oli kutakuinkin 46,21 minuuttia, meillä siihen meni melkein 2 tuntia. Emme tosin kiirehtineet, vaan teimme tehtävät rauhassa. Olemme myös vetäneet kaikki omat treenit Miken salilla. Nyrkkeilyä, punttia ja hiittejä. Luulen että tänne tulemme järjestämään vielä ihan mielettömän treenileirin!

Treenileiri pääättyy tänään torstaina ja fiilis vaihtuukin aikalailla lomaan viikonlopun ajaksi. Venytimme nimittäin myös paluulentoa huonon sään vuoksi ja palaamme kotiin vasta sunnuntaina. Vitsi miten kivaa! Luvassa siis aurinkoa, hengailua, hyvää ruokaa ja ihania tyyppejä. Tulemme vaihtamaan Airbnb:n asuntoa tässä välissä ja loppuloman asuntomme sijaitseekin Marbellassa. Sieltä ainakin löytyy todella hyviä ruokapaikkoja! Täältä Fuengirolasta parhaat ruokakokemukset ovat jääneet omaan keittiöön, joka sinällään ei haittaa lainkaan. Tonnikalaa, salaattia ja hedelmiä on kulunut täällä todella paljon. Grilli on käynyt kuumana joka ilta. Aamiaista on ollut ihana nauttia omalla terassilla ihan rauhassa. Tästä lämmöstä nauttii myös todella paljon, sillä Ranskassa saimme hytistä lähes koko viikon tuulitakeissa. Odotan juhannukselta myöhäisiä iltoja hyvän viinin ja seurapelien kera!eeviteittinen_summeroutfit_blog eeviteittinen_summer_travelling_europe_tvshow

 

Hattu – Balmuir / Housut – Topshop / Sandaalit – Urban Outfitters / Lasit – RayBan (House of Brandon) / Laukku – MCM

Love, E