Treeni Yleinen

Juokse tyttö juokse

Minifitness_run_forest_run

Stressaannutko lomaillessasi siitä, että treenit vähentyvät ja syöminen lisääntyy? Ei kannata. Toki kohtuus kaikessa ja varsinkin siinä, kuinka pitkään olet ajatellut pitää taukoa. Mässäilykin kannattaa pitää hallinnassa ja herkkupäivät pitää erikseen, tai muuten siitä tulee helposti jokapäiväinen tapa. Rakastan valmistaa terveellisiä ruokia lomalla, koska silloin siihen on aikaa. Itse pyrin lomalla ylläpitämään kuntoa muutamalla sali kerralla viikossa ja panostan erityisesti lenkkeilyyn.

 Se on helppoa ja sitä voi tehdä missä vain! Lenkkeillessäkin voit harjoittaa kuntosi monia eri osa-alueita aerobisella puolella. Juoksetko aamulenkit perusalueellasi ja poltat rasvaa näin parhaiten, vai  juoksetko 30 sekunnin vetoja yhteensä kahdeksan kertaa mökkitiellä? Reissaamme lähetulkoon koko lomani, jolloin juoksu on avainasemassa.

Minifitness_run_forest_run

Minun juoksukesäni on ollut paras aikoihin. Ei, en ole juossut ennätyksiä vaan saanut juosta ilman rasitusvammoja. Tätä osaa aidosti arvostaa, kun on käynyt läpi erilaisia loukkaantumisia. Isoina pointteina nostaisin jälleen hyvät ja askeleellesi sopivat juoksukengät, sekä isona apuna itselleni ovat olleet Zeropointin kompressiotuotteet.

 Sain nämä Asicsen Gel Kinsei5 nettikaupasta Run Forest Run. Siellä on nyt muuten Ale, jos vihaat kaupoissa koluamista yhtälailla kuin minä. Nämä ovat toimineet kiitettävästi koko kesän lenkeillessä; pehmeä askellus ja tukeva kenkä, kuitenkaan tinkimättä kevyestä askelluksesta. Asics toimii aina. Vihdoin hekin ovat alkaneet valmistaa muitakin kuin tylsiä valkoisia lenkkareita, wippii!

Minifitness_kuvakisa_Run Forest Run_nettikauppa

 Ihan laiskamadoksi ei kannata koko kesäksi ruveta, jotta homma ei maistuisi puulta syksyllä. Muista kuitenkin että kunto ei romahda viikossa eikä vielä parissakaan. Muutamat ekat treenikerrat voivat tuntua hieman raskailta ja lihakset kipeytyä helpommin, mutta lihaskatoa tai kunnon romahtamista ei kuitenkaan ole tapahtunut. Lomailla saa ja pitääkin.

Oma täysin treenitön viikkoni oli lomani ensimmäinen viikko ja nyt muutaman viikon otan fiilispohjalta. Olen huomannut tässä monia positiivisia seikkoja. Esimerkiksi energiatsot ovat huimat ja ajatuskin tuntuu kulkevan omissa maailmoissaan tämän tästä. Lepo on tehnyt hyvää paitsi lihaksille, myös pääkopalleni jonka huomaan olevan taas täynnä ideoita!

Minifitness_Asics_juoksukengät_Run Forest Run

Odotan innolla jo paitsi töihin paluuta, myös Töölön gymiä. Minusta on ihanaa rentoutua mökillä ja edes taistelu nettiyhteyden kanssa ei saa pinnaani palamaan. Tulee vain olo, että on irrallaan kaikesta. Minua ei juuri lomalla tavoita edes puhelimitse. Ainakin oma luovuuteni tarvitsee tätä. Ammennan näistä viikoista enemmän kuin edes itse ymmärrän. Muistakaa relata ystävät!  

Miten olisi taas vaihteeksi järjestää pieni kuvakisa? Olen innostunut näistä selkeästi jotenki erityisen paljon. Myös teidän kuvat motivoivat paitsi muita, myös eritoten minua täällä ruudun toisella puolen. Meillä on Fitfashionilla nyt koko heinäkuun kestävä hauska kuvakisa, jonka tarkoituksena on innostaa meidän lukijoitamme mukaan kesän treenihetkiin!  Ne voivat olla vähän rennompia hetkiä Sup-laudan päällä, tai raudan pönkäämistä kuntosalin huurteessa. Sinun kesä, sinun tyyli! Jaa oma kuvasi Instagramissa hashtagilla #Fitfashionfi ja voit voittaa kesäisiä palkintoja. Joka viikko valitaan uusi voittaja!

Ps. Tulen kirjoittelemaan kaikkia ihania reseptejä myös teille tänne lomailtuani hieman ensin. Tässä esimakua Minifitneksen lomailuista <3

Minifitness_inspiroidu

Ps. Samsung Galaxy 5S on ollut kätevä matkakumppani, sillä järkkärin kantaminen käsilaukussa on nyt historiaa. Katsokaa mitä ruokakuvia sillä saa?! 

 -E