arki Lounas Mieli Motivaatio ravintolat Treeni Yrittäjyys

MY MOVING OFFICE

Minifitness_Hoku_KamppiOlen huomaamattani luonut itselleni loistavan uuden arkisen rutiinin. Kampin ravintolakerros on nimittäin sen verran ihana, että huomasin muuttaneeni koko työpisteeni sinne. 

Yllättävää kyllä, huomasin tekeväni töitä tehokkaammin kahvilassa tai ravintolassa istuessani, kuin täällä kotona työpöydän ääressä. Tähän voi vaikuttaa se että kotona on aina vähän muutakin puuhaa, kuten tiskikoneen tyhjennystä ja ruoanlaittoa. Tehokas työnteko katkeaa väistämättä ja luovuus menee siinä kun miettii miten päin kaikki tiskit saisi mahdutettua koneeseen. Tehokkaamman ajankäytön lisäksi huomasin sopivani helpommin myös tapaamisia ystävien kanssa. Kaupunki selvästi aktivoi minua! 

Onneksi Kamppi on täynnä hyviä paikkoja istua alas kahville tai syömään lounasta – siksi siellä varmasti myös vierähtää helposti tunti jos toinenkin. Kampin kauppakeskuksen femmasta löytyy mm ravintola Hoku, jonka Teriyakilohea olen ikävöinyt jo pitkään! Myös ihana Date + Kale on yksi Kampin uusista suosikeistani. Heidän ravinnerikkaat Smootie Bowlit ovat täynnä iltapäivän hyvää energiaa! Myös aikaisemmin vain Punavuoresta löytynyt ravintola Sandro on avannut uuden tilan Kampin ravintolakerrokseen ja heidän lounas on aina mahdottoman hyvä. Jos et ole koskaan maistanut heidän taivaallisen hyvää leipää, kannattaa mennä jo ihan senkin takia (sitä saa myös gluteenittomana)Minifitness_citylook_mg_9326

Keskittyy…

Kahvila- ja ravintolaihmisenä fiilistelen paljon paitsi hyvää ruokaa, myös miljöö on tärkeä osa viihtyvyyttä. Ravintolakerroksen kansainvälinen ja rento ilmapiiri ihastuttaa ainakin minua. Rakastan noita isoja ikkunoita ja usein iltapäivisin olen saanut ihastella niiden läpi vaaleanpunaiseksi värjäytynyttä taivasta.

Ps. ensi vuoden lupaukseni on olla säästeliäämpi ajankäyttäjä. Tässä yksi kikkani siihen

Ihanan rentoa sunnuntaita <3 -E