aerobinen harjoittelu Elämäntyyli jalkatreeni kiertoharjoittelu Kotitreeni Matkailu Mieli Motivaatio Musiikki ojentajatreeni Personal trainer selkätreeni Treeni Treeniohjelma TRX Vatsatreeni

TRX-treenivideo – tehokas treeni matkalle tai kotiin

Minifitness_TRX koko kehon treeni_helppo kotitreeni

Olen useimmilla reissuillamme etsinyt kuntosalin, olimme sitten missä päin maapalloa tahansa. Niitä on siis tullut koluttua paljonkin ja erilaisia paikkoja on tullut nähtyä! Se on kätevää ja monipuolista treenaamista ja salin löytää kyllä aina, helposti tai hieman vaivaa näkemällä. Nyt kuitenkin halusin viettää mahdollisimman paljon aikaa ihanassa villassamme Lagosin sydämessä. Ulkoilma kutsui nauttimaan ja hyödynsin sen myös treeneissä. Mukana matkassa oli nimittäin TRX-narut. Niin kätevä ja monipuolinen treeniväline, jolla voi treenata sisällä tai ulkona, tehokkaasti tai hieman kevyemmin. 

TRX-Forcen voi kiinnittää esimerkiksi ulkona puuhun ja sisällä treenatessa oveen. Tekosyitä ei siis enää ole, vaan treenaaminen on aina mahdollista! Vain oma laiskuutesi saattaa olla esteenäsi – haastankin sinua päihittämään sen pahimman esteesi, sinut itsesi. Tässä tulee treenisi! Montako kierrosta kestät? 😉

Osa liikkeistä voivat vaatia hieman harjoittelua, joten muistahan edetä oman kuntotasosi mukaan. Liikkeet voi usein suorittaa helpommalla variaatiolla, tai myös vaikeammalla niin halutessasi. Jos jokin liike ei vielä onnistu, voit hypätä sen yli ja tehdä esimerkiksi pikajuoksua paikoillasi, tai hyppiä vaikka narua. Päätavoitteena olisi pitää syke ylhäällä koko treenin ajan! Muista myös tunnustella kunkin liikkeen fokusta, missä nyt tuntuu, vai tuntuuko? Ja lopuksi, muistathan että treenaamisen tulee olla hauskaa ja motivoivaa! 

Julian kanssa päätimme kuvata nopean ja tehokkaan treenin, joka on simppeli, mutta kuitenkin haastava. Iso kiitos siis ihanalle Julialle. On niin kovin helppoa kun mukana on toinen blogaaja ystävä, jonka kanssa löydämme usein yhteisen vision hetkessä. 

Minifitness_training_TRX_treenaa matkalla

Mitä tykkäätte videoista? haluaisitteko näitä lisää vai mieluummin kuvia? 🙂

-E