Blogi hyvinvointi Iho Ihonhoito Kauneus Stressi Terveys

Eroon stressistä ja sen haittavaikutuksista

*kaupallinen yhteistyö: Mossa

Mossa_dermaplus_skincare_eeviteittinen

Pohjoisen luonto on uskomaton paikka. Itse tulen aina tänne silloin, kun tuntuu että elämä kaipaa pysähtymistä ja rauhaa. Luonnon voima on kiistaton hyvinvoinnissa ja hyvän terveyden ylläpitämisessä. Luonnossa oleilu laskee stressitasoja ja verenpainetta, syventää hengitystä ja parantaa kehon puolustuskykyä, sekä mielialaa. Luonnon tarkkaileminen ja kuunteleminen voi olla hyvin meditatiivista. Miettikää, että Japanissa lääkärit määräävät reseptinä metsässä oleskelua! Meillä on aivan mieletön mahdollisuus täällä Suomessa. Metsässä voi siis liikkumisen lisäksi tehdä muutakin – mielestäni tätä kokonaisuutta on kutsuttu metsäkylvyksi. Se tekee itseasiassa niin paljon, että viikonlopunkin metsäretken jälkeen olo on todella rentoutunut. Seuraava viikko meneekin siinä, kun saa ihmetellä mistä tämä kaikki uusi luovuus ja uudet voimavarat kumpuavat! Niin siistiä.

Suomen luonnosta löytyy supervoimien lisäksi paljon superruokaa, jota voidaan hyödyntää niin ravinnossa, kuin kauneuden hoidossakin. Näin syksyn tullen puolukkaa löytyy runsaasti ja niitä kannattaa tankata niin lautaselle, kuin ihollekin! Mossalta on saapunut uusi DERMA + ihonhoitosarja, joka tiivistää Pohjoisen luonnon voimia parhaalla mahdollisella tavalla. Se on myös vastaus suomalaisen ihonhoitoon, sillä kasvojen iho tarvitsee eritystä huolenpitoa vaihtelevien ja vaativien olosuhteiden vuoksi. Sen huomaa hyvin, kuinka stressitasot vaikuttavat mielen lisäksi koko kehoon ruoansulatuksesta ihan siihen, kuinka iho voi. Monet ovat sanoneet, kuinka kasvot oikein hehkuvat luonnossa lomailun jälkeen. Yksinkertaisissa asioissa piilee paljon kauneutta!

Mossa_luonnonkosmetiikka_dermaplus_suomalainen_iho eeviteittinen_blogi_suomalaisen_ihonhoito_Mossa eeviteittinen_luonnonvoima_Mossa_puolukka_dermaplus

Mossa on luomulaatuinen ihonhoitosarja, jonka tuotteet perustuvat ainutlaatuisiin, pohjoisen marjoista saataviin vitamiinikoostumuksiin. Luonnon tehoaineet, jotka saavat lyhyen kesän yöttömissä öissä kasvaneet marjat selviytymään pohjoisen luonnon ääriolosuhteissa, suojaavat myös ihoa vapailta radikaaleilta. Mossa täyttää kansainvälisen ECOCERT-standardin asettamat vaatimukset täysin luonnollisesta ja ekologisesta kosmetiikasta. Mossalla on käynnistynyt ”Back to school-kampanja” jossa kaikki tuotteet ovat -25% alennuksessa! Rekisteröityneen käyttäjän alennus on jopa -30%, joten kannattaa käydä liittymässä Mossa-heimoon. Pääset kaupoille täältä.

Ihotautilääkäreiden hyväksymä ja luonnonkosmetiikkasertifioitu Derma+ uutuustuotteet ovat kaupoissa syyskuun alusta alkaen. Derma+ tuotteet tulevat laajaan jakeluun mm. Sokokselle, K-Citymarkettiin, Ruohonjuureen, Stockmannille ja Tokmannille.

Derma + tuotesarja suomalaiselle iholle

Puolukka tunnetaan lukuisista terveyshyödyistään, mutta se on myös hellävarainen ihon rauhoittaja. Tämä pohjoisten metsien jalokivi sisältää arvokkaan yhdistelmän ihoa helliviä ja rauhoittavia ainesosia. Resvatroli ylläpitää ihon nuorekkuutta. Omega 3-6 rasvahapot vähentävät ihon ulkoisten stressitekijöiden aiheuttamia ärsytyksiä, kuten punoitusta ja herkkyyttä. E-vitamiini rauhoittaa jo ärtynyttä ihoa. Tämä tuntuu olevan täydellinen vastaisku syksyn ihonhoidon haasteissa.

Miksi? Ympäristön haittatekijät kuten auringon uv-säteet, ilmansaasteet, patogeenit sekä fyysinen tai henkinen stressi voivat herkistää ihoa entisestään aiheuttaen ihon arkuutta, punoitusta, tulehduksia, kuivuutta sekä kiihdyttää ikääntymisen merkkejä

Kenelle? Suositellaan stressaantuneelle, herkälle ja ärtyneelle iholle

 Rakkaat ystävät. Menkää luontoon ja hyödyntäkää Suomen luonnon tarjoamia mahdollisuuksia, voimavaroja, terveyshyötyjä ja kauneutta! <3

Love, Eevi