Blogi hyvinvointi Perhe ja suhteet Työ Yrittäjyys ystävyys

Esikuvani ovat ystäviäni

eeviteittinen_naiset_Vahva_ystavyys

Vietin tänään erittäin inspiroivaa aamua Jannin kanssa aamiaisen merkeissä. Hyvä aamiainen Paulig Kulmalla ja puolen litran kahvikupit, sekä päätä huimaava tyttöenergia! Voiko parempaa lauantaita edes toivoa? Emme ole ehtineet nähdä pitkään aikaan, joten päivitettävää oli enemmän kuin kahteen tuntiin saatiin mahtumaan. Sitten olikin vuorossa päivän hankinnat. Toisen piti hankkia inspiroivaa luettavaa ja toiselta puuttui lenkkarit. Tuo kirja löytyi meikäläisen repusta, jonka olin sattumalta saanut juuri lopeteltua aamuisessa metrossa. Lenkkarit oli haettava lähimmästä kaupasta, jotta päivän ohjelma onnistuisi. Kenelläkään muulla kun ei sattumoisin ole samanlaista Minionin jalkaa. Tehtävien suorittamiseen ei meidän tyylillä aikaa turhaa kulutettu! Olen joskus maininnut jotain meidän samanlaisuudesta. Edes aika ei näköjään meitä muuta. Selvisi, että olimme molemmat varanneet saman lomakohteen ja vielä saman hotellin. Hommaa lujitti vielä tismalleen saman aamiaislautasen valinta – munakas ILMAN parmesania ja lohileipä lehtikaalipestolla. Lyhyt tapaaminen täynnä uusia ideoita ja korvaamatonta tukea. Kuten aikaisemmassa postauksessa mainitsinkin; Sillä on väliä millaisten ihmisten kanssa aikaansa päätyy viettämään. Hyvä energia ratkaisee koko pelin.

Tästä päivä jatkuikin Nannan vetämän Hero treenipäivän parissa, josta olimme meille totuttuun tyyliin jutelleet edeltävänä päivänä. Hommat saattavat lähteä lentoon viidessä sekunnissa ja myös muuttua ihan yhtä nopeasti. Taidamme kaikki olla hieman toiminnan naisia, joten asioita voi tapahtua nopeallakin sykkeellä. Myös tämä treenipäivä oli kursittu kasaan huikeassa muutaman viikon aikataulussa! ÄLYTÖN.

Tapahtuma oli ihan mieletön ja oli taas niin upeaa nähdä, kuinka läheiset ystävät kasvavat ja uskaltavat elämässä! Painetaan täysillä ja annetaan kaikki. Sitä mentaliteettia minä rakastan. On hyvin kiitollinen olo, kun katson ympärilleni. Upeita, vahvoja, itsenäisiä ja menestyneitä naisia! Eihän heistä voi kuin inspiroitua itsekin kerta toisensa jälkeen. Jokainen on luonut itse oman polkunsa tyhjästä. Sitä yrittäminen on. Alku on vaatinut meiltä kaikilta aivan hemmetisti töitä. Asiat näyttäytyvät ulospäin upeilta, mutta ulkopuolelta on usein vaikea nähdä kaikkea sitä työtä tuloksien takana. Tähän päivään on tultu hitaasti, mutta varmasti. Molemmat naiset ovat inspiroivia esikuvia, jotka ovat aivan fantastisia ihmisiä<3 En voisi parempia ystäviä toivoa.

Nyt muutaman hikisen paidan jälkeen onkin luvassa illanviettoa koko porukan voimin! Aivan IHANAA. Lisää ideoita ja inspiraatiota siis luvassa koko illaksi<3

eeviteittinen_ystavat_naiseus_Vahvat_esikuvat

Love these people, E