arki Detox hyvinvointi kehon puhdistus Mehupaasto Motivaatio ravitsemus terveellisyys Terveys Treeni

Lähde mukaan puhdistavalle DETOX-viikolle!

_MG_9876.jpgNäin juhlapyhien jälkeen on edessä vieroittautuminen. Sokerikoukusta ulos kiemurtelu voi alkaa! Keho voi tämän lisäksi tuntua tukkoiselta ja energiat saattavat olla hieman talviunilla. Syömämme ruoka vaikuttaa paitsi kehoomme, mutta myös mieleemme. Jos olet kärttyinen ja väsynyt, voi olla hyvä aika käynnistää keho uudelleen. Tein itse Detox-viikon tässä taannoin juurikin näistä syistä. Huomasin tuolloin himoitsevani normaalia enemmän makeaa. Tiesin ettei kehossani ollut kaikki tasapainossa, joten halusin kokeilla toisiko oikein toteutettu mehupaasto apua tähän olotilaan.

Olin alkuun jopa skeptinen, mutta epäilykseni mehupaastoa kohtaan kaikkosivat kuitenkin nopeasti. Vaikka paras olotila koittikin vasta paaston jälkeen, koin hyviä fiiliksiä myös viikon aikana. Vaikka toisinaan olo ei aina ollutkaan niin ihana, oli kaikki sen arvoista. Olotila tuon viikon jälkeen on nimittäin niin huikea! Kaikki lähtee kuitenkin mielestäni siitä, miltä sinusta tuntuu? Minusta mehupaasto ja tämä Detox-viikko liittyy nimenomaan siihen. Tässä myös videomateriaalia, kuinka tuo Detox-viikko meillä sujui:D

Tämä ensimmäinen mehupaasto oli hyvä harjoitus ja täydellinen tuohon hetkeen. Haaveilen kuitenkin seuraavaksi paastoavani ilman samanlaista kiirettä täydet 3 päivää. On kuitenkin tärkeää muistaa, että hyöty ei katoa vaikka mukaan ottaisi hieman ruokaa (esim smoothie). On tärkeää kuunnella omaa fiilistä ja toteuttaa paasto sen mukaan. Olen kuullut niin monet kauhutarinat, jotka olisi hyvin voitu välttää kuuntelemalla omaa oloa ja tekemällä muutoksia sen puitteissa. Nälkää kestän hyvin ja siihen on myös hyvä valmistautua. Paasto vaatii valmistautumista tulevaan, sillä se tulee kyllä koettelemaan mieltä aina välillä. Itselleni suurin haaste oli yleinen olotila ja siinä sivussa töiden pyörittäminen. Suora lähetys ei olisi välttämättä mennyt kovin hyvin ilman smoothien voimaa:D Ensi kerralla olen viisaampi ja osaan rauhoittaa aikatauluni detox-viikkoon paremmin.

Mitä hyötyjä koin? Makunystyrät heräsivät ja käytän edelleen vähemmän suolaa kuin ennen paastoa. Vatsani toiminta tasapainottui, enkä ole paaston jälkeen ollut ongelmissa sen kanssa. Pääsin eroon sokerikoukusta, huomasin myös ruoka-annoksieni kokojen pienentyneen. Olen siis lähinnä venyttänyt vatsalaukkuani ennen paastoa:D Hienoa! Myös uni parani ja päivän aikana koin olevani energisempi ja mielen olevan tasapainoisempi. Pää toimi paremmin. Iho alkoi hehkumaan ja sen huomasi kyllä kaikki muutkin. Eli jos iho on huonossa kunnossa huonon ruokavalion vuoksi, saattaa tästä olla apua myös siihen. Myös nesteet lähtivät liikkeelle, joka nostatti mielialaa kummasti.Eevi_detox

Tästä innostuksestani syntyikin lopulta yhteistyö POWAU:n kanssa ja niin syntyi DETOX-TAMMIKUU! Nyt myös teillä on mahdollisuus toteuttaa valmis Detox-viikko tämän Tammikuun ajan! Paketti on suunniteltu täysin valmiiksi, sillä siihen kuuluu paasto-ohjeet, mehut, sekä esimerkki ruokavalio, jonka pohjalta viikkoa on helppoa noudattaa. Mehut noudetaan itse Helsingin Paulig Kulmalta. Paaston voit ostaa täältä. Koodilla DETOX-TAMMIKUU saat 3 päivän paastosta 10% alennuksen. Toteutimme yhdessä Puhdistamon kanssa tähän mukaan aivan ainutlaatuisen Detox-paketin, joka tukee koko detox-viikkoasi. Tätä mahdollisuutta ei kannata ohittaa! Voit ostaa omasi erikoishintaan täältä.

Loistavaa tammikuuta! Kohti parempaa oloa <3 -E