Elämäntyyli hyvinvointi juhlat loma Matkailu Matkustaminen Mieli Motivaatio Muoti Treeni

On the move again

Okei oloni on tällä hetkellä aika utopistinen. Tulin muutama päivä sitten kotiin Budapestistä ja lepäilin kaksi päivää kotona katsellen Netflixiä nenäliinapaketti ystävänäni. Vappuni ei ollut sellainen kuin olin suunnitellut ja brunssit ystävien kanssa menvät minulta ohi suun. Uusia korkkareitakaan ei tarvinnut korkata ja vappumekko saa odottaa kesän tuloa. Oloni on kuitenkin todella siunattu ja onnellinen. Olen nimittäin taas lentokoneessa matkalla lämmön keskelle. Nenäkään ei vuoda ja oloni alkaa vähitellen kohentua.

Kaksi parasta ystävääni Aino ja Dan halusivat molemmat viettää syntymäpäiviäni. Niin siinä sitten kävi, että Aino kiikutti minut lentokentälle ja lätkäisi menolipun käteeni. Me lennetään Alicanteen, Espanjaan! En kestä.

Olen niin kiitollinen ja iloinen! Saan viettää aikaa tärkeimpien tyyppien kanssa nyt ihan oikeasti sen viikon. Tai itseasiassa jos oikeasti lasketaan niin yksitoista päivää. Elämä on just nyt aika siistiä.

Tämä rakkaiden kanssa hengailu ja maiseman vaihdokset ovat nyt todellakin paikallaan. Tiedostan tehneeni lähinnä töitä viimeiset 6 kk ja aikaa näille tyypeille on ollut vähän. On niin paljon puhuttavaa ja haleja annettavana! Tuleva kisakausi tulee olemaan myös hieman erilainen itselleni ja läheisilleni. Tulen keskittymään treenaamiseen ja omaan kisaprojektiini paljon. Tämä aika tulee varmasti olemaan tavallaan aika itsekästä, sillä sen kisoihin valmistautuminen enemmän tai vähemmän vaatii. Onneksi se on pieni hetki, jonka me kaikki tiedostamme hyvin. Väliaikaista, joka antaa ja ottaa. 

Nyt eletään kuitenkin tätä hetkeä ja päivä kerrallaan <3

Seuraavat terkut tulevatkin Alicanten lämmöstä

-E