arvonta Elämäntyyli juhlat kilpailu Matkailu Mieli Motivaatio Palautuminen Syntymäpäivä tarjoilu terveellisyys treenaaminen Treeni

Erilaiset syntymäpäivät

 *Redken tuotteet saatuMinifitness_girlsweekend_tyttojenjuttuja_boulderointi_Sportsetter_syntymapaivat

On parhaan ystäväni syntymäpäivä. Olen onnellinen, koska hänkin on. Olin pohtinut ja pyöritellyt erilaisia vaihtoehtoja juhlien teemaksi, sillä emme (minä ainakaan) halunneet mitään rällästämis bileitä discopallojen välkkeessä. Olemme kukin omalla tavallamme kasvaneet tästä ajasta jo ulos. Itse ehkä hieman vielä muita vahvemmin, sillä vihaan krapulaa. Rakastan treenaamista ja viikonlopun tuomaa rentoutumisen taikaa. Tämä olikin minun punainen lankani suunnitellesani tämän ihanan ilopillerin syntymäpäiviä.

Oikeana syntymäpäivänä yllätin hänet meidän kahden jo perinteeksi muodostuneella kukkalähetyksellä. Kävimme myös maistelemassa Gaijinissa runsaan menun. Olin kuitenkin päättänyt järjestää vielä yhden yllätyksen. Menisimme rentoutumaan ja viettämään viikonloppua yhdessä. Mitä se sitten piti sisällään? 

Minifitness_breakfast_syntymapaiva_tyttojenviikonloppu_hemmottelua

6 tyttöä. Perjantai-illan yhteinen kokkailu ja leffailta. Lauantaina uusi lajikokeilu. Långvik-kylpylähotelli. Mini get away. Täydellinen tyttöjen viikonloppu!

Olin kutsunut sankarin yökylään, sillä jokaisen naisen kuuluisi saada syntymäpäivänään aamiainen sänkyyn! (tai mihin hän itse sen haluaa) Yhden toiveen sai myös esittää – toivomus oli proteiiniletut (silloin kehittelin sen mestari reseptinikin). Sankarin aamiaisen jälkeen  suuntasimme nokan kohti Pasilan boulderkeskusta. Vatsat pullotti ja trikoot puristivat.

Minifitness_boulderointi_Sportsetter_tyttöjenviikonloppu_syntymäpäivät

Olimme saaneet treenipassit Sportsetter-palvelun kautta, joka on edullinen ja helppo tapa kokeilla kaikkea uutta! Olimme todella fiiliksissä ja jokaiseen iski pieni pakokauhu tajutessamme, että tämän ei ole seinäkiipeilyä. Tässä ei ole valjaita! Pian kuitenkin huomasimme, että eihän niitä edes tarvitse. Ei sillä, että olisimme olleet todella ketteriä tai omistaisimme supervoimia. Otteissakin oli toivomisen varaa rakennekynsiemme kanssa. Onneksi lattia oli yhtä isoa patjaa, jolle saattoi turvallisesti hypätä tai välillä myös tippua (kun kynnen ote petti tai voimat hiipuivat yllättäen).

Kiipeilimme eri tasoisia seiniä ja nauroimme kuollaksemme kun saimme puntata toista pepusta ylöspäin. “Sä pystyt tähän” huuto raikui ja niin raikui se kikattelukin. Hiki virtasi kaikilla ja jokainen saattoi olla todella tyytyväinen omaan suoritukseensa. Osa ylitti omia pelkojaan, osa omia lihasvoimiaan. Minä taisin ylittää ainoastaan BK-Pasilan desibelirajat (anteeksi ihana henkilökunta).

Minifitness_Långvik_tyttöjenviikonloppu_syntymäpäivät_hemmottelujarentoutuminen

Matka jatkui kohti Långvikia, jonne hurautti autolla alle puolessa tunnissa. Kuinka kätevää! Uiskentelimme, poreilimme ja teimme ihania tukkahoitoja. Kokeilimme Redkenin Diamond Oil-sarjan tuotteita ja olimme ilahtuneita erityisesti niiden tuoksusta. Shampoo vaahtoutui hyvin, eikä hiuksiin jäänyt tunkkaista tai likaista oloa. Pidän Redekenin tuotteista, sillä ne ovat riittoisia ja hyvälaatuisia. Erityisesti Diamond Oil-hiusöljy oli tyttöjen suosikki – tyttömäinen ja kaunis lasipullo, joka tuoksui ihanalle. Öljy jätti hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi. 

Minifitness_redken_Diamond_tyttöjenviikonloppu_hiustenhoito_treeni

Minifitness_tyttöjenviikonloppu_Längvik_treenijalepo_hemmotteleystävääsi_syntymäpäivät

Kasvonaamiot naamallamme tipsuttelimme pitkin käytäviä kylpytakeissa ja tossuissamme kohti infrapunasaunaa, jossa katsoimme Suomen peliä. Voi sitä huudon määrää kuulkaas!

Pehmeillä kasvoilla ja kiiltävillä tukilla oli fantastista hipsiä illalliselle ja tämän jälkeen kömpiä silkkisiin valkoisiin lakanoihin. Kaikki pikku possut olivat pian tuhisemassa muutamassa läjässä. Aamulla nautimme pitkään aamiaista ja kikattelu jatkui. Olimme kaikki todella tyytyväisiä tähän viikonloppuun. 

Minifitness_tyttöjenviikonloppu_Långvik_treenijahemmottelu

Minifitness_redken_Friends_Diamond_tyttöjenviikonloppu_Långvik

Aina ei tarvitse kreisibailata. Miksi et mieluummin ottaisi rennosti ja viettäisi yhdessä ystäviesi kanssa laatuaikaa?

Kerro miten sinä vietät laatuaikaa ystäviesi kanssa? Kerro oma juttusi ja olet mukana Redken-tuotesarjan arvonnassa! Paras vastaus voittaa jutussa esiintyneen Redkenin Diamond Oil-tuotesarjan Shampoon, hoitoaineen ja hiusöljyn, sekä hiusten muotoiluun tarkoitetut Redken Signature Look-tuotteet.

Vastauksia saa laittaa lauantaihin 1.3 saakka <3 Feel beautiful, E

Kipailu on päättynyt. Tuotepaketin voitti nimimerkki V, onnea! Olen lähettänyt sinulle sähköpostia 🙂