Aamiainen Elämäntyyli letut Lisäravinteet Makeanhimo proteiinimuffinssit Resepti ruoka smoothie terveellisyys Treeni

Maailman parhaat proteiiniletut + smoothie

Minifitness_proteiiniletut_Paraslettuohje_terveellinen_synttariaamiainen2

Näetkö ainoastaan unia oikeasti hyvänmakuisista proteiiniletuista? Niin minäkin ennen, kunnes kehittelin luovuuspäissäni (haalin mitä kaapista löytyi) tämän reseptin. Kuvittele smoothie, joka maistuu suklaiselta jälkkäriltä. Tällä reseptillä saat kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Olen todella fiiliksissä tästä ja niin ollaan kotonakin. 

Tämä on oikeasti paras ja myös simppelein resepti, jota olen koskaan kokeillut. Rakastuin siihen heti. Letut maistuivat oikeilta letuilta. Mutta kun seuraavalla kokkailukerralla maistoin taikinaa raakana, rakastuin tähän sörsseliin entistä enemmän. Se oli jo itsessään super hyvää ja toimii siksi myös smoothiena! Mikä tässä on kuitenkin parasta heti maun jälkeen? Se sopii ruokavalioon, koska se ei sisällä yhtään turhia kalorinlähteitä. Uppoaa myös diettiläisille! Voit aina käyttää nesteenä pelkästään jääpaloja.

Fit- proteiiniletut + Smoothie taivas

 1-1,5 dl Charlotte Perrellin Fit & Smart Protein, suklaa

2 kananmunaa

1 banaani

Puolidesiä nestettä esim vesi/maito

Lisäsin nesteeksi lorauksen Alpron Riisijuomaa. 

Letut: Sekoita ainekset blenderissä. Kuumenna pannu ja lisää tilkka kookosöljyä. Paista lettuja muutama minuutti molemmilta puolilta. Lisää päälle marjoja ja nauti lämpimänä! NAM.

Smoothie: Sekoita ainekset blenderissä ja nauti!

Lisäsin lettutaikinaan myös mustikoita. Kuitua voit lisätä esimerkiksi pellavansiemenillä tai kaurahiutaleilla. 

Fit-letut

Itse olen hyvin monien reseptien kohdalla törmännyt samaan ongelmaan maun ja koostumuksen suhteen. Ne eivät ole kovin hyviä, tai sitten toinen näistä ei toimi laisinkaan. Sieltä maistuu se terveellisyys läpi. Tässä reseptissä kyseinen ongelma ei iskenyt edes meikäläiselle – olen aika nirso näissä. Resepti sopii ihanasti aamiaiselle tai ihan vaikka puhtaasti herkutteluun! Proteiinijauho on suuressa roolissa näissä kokkailuissa ja sen kuuluu olla hyvää! Jos ei ole, voit olla varma ettei se maistu hyvältä yhtään missään parhaimmissakaan keitoksissa.

Minifitness_healthypancakes_parasprotskulettu_resepti_terveellinen

Minifitness_smoothie_proteiinilettu_resepti_paras_terveellinen

Minifitness_preiiniletut_proeinpancakes_healthy_resepti2

Smoothie taivas

Koostumus sulaa suussa. Se on silkkinen ja pehmeä. Maistuu suklaalta ja banaanilta. Paras smoothie kokemukseni heittämällä – edes Cape Townin (Nü-Health Food Cafe) Butternut smoothie ei vedä vertoja tälle. Tätä en olisi uskonut tapahtuvan edes unissani. Ikinä.

Jos haluat smoothiesta juoksevampaa, lisää enemmän nestettä. Itse laitoin blenderiin ainoastaan puolidesiä riisijuomaa ja 10 jääpalaa. Juoksimme salilta hyvin nopeasti kotiin, sillä tämä toimi hyvin palkkarina! Parasta ikinä. Tänään uusi rundi. Ihan pakko.

Minifitness_smoothie_terveellinenresepti_smoothietaivas

Minifitness_smoothie_maailmanparas_banaanisuklaa_resepti_terveellinenresepti

Minifitness_proteiini_suosikki_naistenlisäravinne_parasmaku

En tiedä voisinko edes hehkuttaa tätä tarpeeksi, teidän täytyy itse kokeilla ja maistaa! Olen kokeillut monia erilaisia smoothie- ja lettureseptejä, mutta tämä on kyllä ehdoton suosikkini. 

 Ihanaa viikkoa ystävät! <3 -Emppu