Aamiainen Elämäntyyli Matkailu Ruokailu Ruokavalio Treeni

Matkustaminen ja ruoka – Berliini

Syksy 4 130

 

Olin viikonlopun työmatkalla Berliinissä. Käväisin myös Hampurissa kääntymässä – Pidän tuosta maasta paljon. Saksalla ja Suomella on paljon samaa, mutta silti heillä vallitsee jotenkin rennompi ja vapaampi ilmapiiri. Pidän ylipäätänsä paikoista, joissa asiat hoituvat eikä mistään tarvitse sen kummemmin murehtia. Heillä on myös todella paljon vain naisille tarkoitettuja saleja – Pisteitä ropisi tästä paljon lisää! Ensi kerralla aion mennä vierailulle. Löytyyköhän sieltä pinkit hikipyyhkeet ja tuoksusuihkeita? Vessapaperista löytyy varmasti 10-kerrosta ja aulassa pyörii Kaunarit dubattuna…

Haasteena oli siis jälleen terveellinen ruokaileminen, sillä täällä oma vaikutusvalta oli hyvin minimalistista ja rajallista. Työmatka, jossa kaikki on suunniteltu puolestasi. Tiedättekö kuinka surulliseksi ihmisen voikaan tehdä se, kun haluaisi syödä mieluummin kanasalaattia mutta edessä nököttää pizzaa. En osannut iloita, sillä olin niin motivoitunut tähän omaan tekemiseeni. Muut eivät voineet tietenkään käsittää omaa suhtautumistani, enkä edes syytä heitä – Vain samanhenkiset ihmiset ymmärtäisivät tämän. Voin tosiaan erittäin pahoin koko viikonlopun, sillä ruoka oli kaikkea muuta mihin kroppani oli tottunut. Aamiainen ja välipalat olivat ainoat, joihin saatoin itse vaikuttaa. Ja niinhän minä teinkin – Mussuttelin omaa puuroani sekä proteiinipatukoita. Olo on todella tukkoinen ja pöhöttynyt. Voitte varmasti uskoa, kuinka paljon fiilistelen rahkaani tällä hetkellä – Silmät kiiluvat ja marjat tuntuvat olevan tämän maapallon paras juttu! Koin myös ensimmäisen ruokakrapulan – Sama olotila, kuin olisi lotrannut viiniä. 

Osaan myös arvostaa läheisteni tukea täällä kotona eritavalla. Kiitos että jaksatte syödä rahkaa kanssani ja punnita salaatinlehteni.

 

Syksy3 491

 

Kuitenkin ehkä tärkeänä viestinä meille kaikille terveysintoilijoille – Yksi tai kaksi päivää EI kaada kuukausien työtäsi. Läskit eivät kerry takapuoleesi tässä ajassa, joten suosittelen relaamaan vähän. Tilanteet joissa et yksinkertaisesti kykene olemaan tilanteen herra, (vaikka sitä toivoisitkin) kannattaa ottaa löysin rantein. Nillittäminen ei auta asiaa, vaan ainoastaan pahentaa omaa oloasi. Näitä tilanteita tulee välillä (onneksi harvoin) elämässä, joten niihin kannattaa miettiä etukäteen sopiva suhtautumistapa. Oman itsensä vuoksi, sekä myös muiden. Aina et voi  tilata papuja ja lihaa 10 % rasvapitoisuudella, vaikka mieli tekisi ja listalta näitä löytyisi. Ota tilanne kuin se on. Sen jos jotain opin tuolla – Älä stressaa asioista, joihin et voi MILLÄÄN tasolla vaikuttaa. Panosta niihin asioihin joihin voit, ja tuo toinenkin asia saattaa muuttua hieman valoisemmaksi. 

 

Syksy 4 047

breakfast_Hamburg_

Breakfast_berlin

Syksy 4 091

Syksy 4 102

 

Onneksi Berliinissä oli upeita juttuja, kuten katutaide ja kaupungin rento ilmapiiri. Jäihän sieltä sentään jotakin käteen, vaikka sille tärkeimmälle ei jäänytkään aikaa – En miettinyt tällä kertaa treenamista vaan shoppailua.  Onneksi treenasin alkuviikon tiuhaan ja tehokkaasti, joten lepo oli tarpeen. Luulen että olen saanut ainakin vähäksi aikaa tarpeekseni kaikenmaailman nähtävyyksistä. Olen juossut pitkin Berliiniä kartan ja tehtävälistan kanssa – Löysin vahingossa makean Ramones-kahvilamuseon. Kävin myös parlamenttitalossa nukkumassa – Sinällään hauskaa, sillä mitä muuta parlamentissa yleensä tehdään? Siellä oli juuri niin tylsää, kuin se telkkarissakin näyttää. Heräsin valuessani alas penkiltä, kuola suunpielessä…

 

Syksy 4 131

Syksy 4 150

Syksy 4 151

Syksy 4 157

Syksy 4 184

Syksy 4 218

Syksy 4 229

Syksy 4 170

Syksy 4 083

 

Voisin tällä hetkellä kieriä kotona lattialla itsesäälissä vollottaen omaa oloani, mutta en viitsi tuhlata sellaiseen aikaa. Starttasin päivän normaalilla ruokavaliolla ja illalla menen vetämään kovimman treenin ikinä! Näytän niille pizzakönteille ja pullamössöille missä ne läskit seisoo – Ei ainakaan tässä perseessä! 

 

Oikein tehokasta viikkoa meille kaikille <3

-Eepi