Elämäntyyli Flunssa ravitsemus Superfoodit terveellisyys Treeni

Syksyn superfoodit

Puhdistamo 013

 

Kirjoittelin tuossa aiemmin ravintolisistä, joita nautin säännöllisesti turvatakseni oman terveyteni. Voit lukea aikaisemman postaukseni aiheesta täältä.

Varsinkin syksyisin kroppani vaatii tehoboostia pöpöjä vastaan. Käytänkin paljon Puhdistamon superfoodeja, joista olenkin kirjoitellut teille aiemmin. Käytössäni näin syksyisin ja talvisin on Super C-vitamiini, sekä pakurikääpäuute. Olen aikaisemmin sairastellut paljon, mutta nykyään huomattavasti vähemmän. Uskon vahvasti ravinnon olevan isossa roolissa, yhdessä muiden terveellisten elämäntapojen kanssa. Usein sairastunkin, jos olen syönyt huonosti tai unohtanut nämä tärkeät immuniteettiani tukevat superfoodit, tai ravintolisät. Superfoodien terveysvaikutuksista on vielä aika vähän tutkimusnäyttöä, mutta uskon ja toivon niitä tulevan koko ajan lisää. 

Tiedättekö sen fiiliksen joka oli lapsena karkkikaupassa – Innostunut ja halusit maistaa ihan kaikkea. Minulla on tuo sama lapsi sisälläni näköjään edelleen, mutta se ilmaantuu aina terveyskaupoissa! Kaikkea siistiä ja mielenkiintoista – Voisin viettää kyseisissä myymälöissä ikuisuuden.

Pakurikääpäuute

Puhdistamo 007

Pakuri on vertaansa vailla oleva antioksidantti. Pakuri sisältää polysakkarideja, jotka säätelevät elimistön immuunijärjestelmän toimintaa vahvistaen sitä – Se parantaa myös kuntoa ja auttaa jaksamaan. Pakurikääpäuute auttaa myös torjumaan tulehduksia, sillä se lisää tappajasolujen aktiviteettia ja interferonituotantoa. Pakurin on myös havaittu vahvistavan sydämen toimintaa ja laskevan kolesterolia. Pakurista on tehty lukuisia tutkimuksia kansainvälisesti, sekä myös Suomessa. Tutkimuksia tulee myös jatkuvasti lisää. 

Tiivistämällä uuteen vaikuttavien aineiden pitoisuus nousee 6-kertaiseksi, eli 600% verrattuna alkutilanteeseen. Pelkkä tiivistämätönkin uute on siis jo tasokas, mutta ei kuitenkaan yhtä hyvä kuin tiivistetty versio. Tuote on valmistettu alusta loppuun Suomessa.

Käyttö: 

15 tippaa suoraan tai sekoitettuna nesteeseen, 2 kertaa päivässä. Itse olen pitänyt tästä enemmän kuin pakuriteestä – Tämä on helpompi muistaa nauttia päivittäin ja on myös vaivattomampaa. Pidän myös siitä, että maku on mieto. 

 

Puhdistamo_pakuriuute_minifitness

 Tietolähde: Puhdistamo

 

Super C-vitamiini

Puhdistamo 002

 Puhdistamon Super C-vitamiini on luomulaatuinen Amlamarja-uute. Tämä uute sisältää 50% C-vitamiinia, eli teelusikallinen sisältää noin 2500 mg luonnollista C:tä. 

Pelkkä teelusikan kärjellinen Amlauutejauhetta sisältää 500mg tätä arvokasta vitamiinia – Jauhetta kannattaa siis käyttää säästeliäästi. Amlamarja tulee Intiasta, jossa se onkin tunnetumpi kuin länsimaissa. Suomen C-vitamiinipitoisin marja on ruusunmarja – Sen C-vitamiinipitoisuus on 1250 mg/100 g. Tämän Puhdistamon Super C-vitamiinin pitoisuus on jopa 50 000 mg/100g, eli aivan huikea!

 Käyttö:

Olen laittanut teelusikallisen kärjellisen sheikkeriin, palautusjuoman sekaan. Ei maistu miltään! Tämän muistaa myös helposti tässä yhteydessä nauttia päivittäin. Voit myös lisätä sitä smoothieen sekaan. Sekoitin sitä myös veteen, jolloin maku oli aika kirpsakka.

 

Puhdistamo_superc_minifitness

 Tietolähde : Puhdistamo

 

Lola tuijotti pöydällä olevaa pakurikääpäuutetta tarkasti – Jotain mielenkiintoista siinä taisi senkin mielestä olla  😉 Pitäkäähän huolta itsestänne ja terveydestänne ystävät!

Nutrition for life

-E

 

Puhdistamo 016