arki Blogi hyvinvointi Mieli Motivaatio Terveelliset herkut treenaaminen Työ Yrittäjyys

Mistä löytyy mun FLOW-tila?

*Kaupallinen yhteistyö; Breyers Delights

Puhuin viimeisessä postauksessani luovuudesta. Se on iso osa minua ja työtäni. Olen se tyyppi, joka valmistautuu kyllä, mutta en osaa ikinä tehdä mitään pilkuntarkasti. Ohjeet eivät ole minun juttuni. En noudata niitä resepteissä, en luennoilla, enkä varsinkaan treeneissäni. Työpäiväni ovat myös hyvin liukuvalla aikataululla varustettuja, sillä haluan jättää kaikki ne asiat jotka voin, oman luovuuteni varaan. Aikatauluja saa olla, mutta luovuus siinäkin tuntuu olevan vahvasti minua, sillä niin saan myös eniten tehtyä. Heitänkin nyt ilmoille kysymyksen; tarvitseeko elämää niin suunnitella? Miksi kaikki pitäisi mahduttaa yhteen samanlaiseen boksiin? 

Pidin viime viikonloppuna luentoa, jonka aiheena oli sosiaalinen media työnä. Siellä minulle esitettiin kysymys; Mikä on parasta työssäsi? Mietin hetken, mutta vastaus tuli todella kirkkaana ja suoraan omasta ytimestäni. Kaikkein parasta on olla vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa. Saada aito yhteys ja kosketus ihmiseen. Siihen tarvitaan myös sitä boksin ulkopuolella hyppimistä.

Ehkä juuri siksi oma luovuuteni pääsee parhaiten esiin silloin, kun saan olla ihmisten parissa. Inspiraatio saa idean usein ulkoa, jonka sisäinen maailma prosessoi omanlaiseksi. Valmentamisessa kohtaan aina ihmisen. Rakastan erityisen paljon ryhmän kanssa työskentelyä ja siksi valmennankin ainoastaan pienryhmiä, sekä teen tottakai myös erilaisia luentoja kohderyhmän mukaan. Yksikään kohtaaminen ei ole kopio toisesta. Rakastan työtäni ja omaa juttuani. Jos voin jollakin tavalla jättää jäljen toisen elämään, on se kaikkein paras palkka omasta työstään. Sitä ei voi kukaan kopioida! Siksi on tärkeää muistaa aina pitää kiinni omasta jutusta, sillä silloin se on aina ainutlaatuinen – koska sitä sinä olet.

Sain tässä muutamia viikkoja sitten vetää aivan huikeaa treenipäivää Helsingin Töölössä Be Alive Health Clubilla yhteistyössä Breyers Delightsin kanssa. Tämä päivä oli järjestetty teitä lukijoita varten ja täytyy sanoa, että en voisi kiitollisempi olla. Yhteishenki, tekeminen, läsnäolo ja positiivinen meininki jättivät myös minuun valmentajana ison jäljen. Jokainen meistä tarvitsee palautetta työstään. Minun paras palaute olette te. Jos voin tehdä jonkun toisen tunnista, päivästä, tai elämästä paremman, olen onnistunut. Eikä se koskaan mene vain yhteen suuntaan, sillä saan myös teiltä aina niin paljon.

Treenituliaiseni Kanadasta eivät tosiaan jättäneet ketään meistä kylmäksi, saatikka sitten kuivaksi! Huikea treeni kruunattiin tottakai Breyers Delight uutuus-jäätelöillä, jonka uutuuksista löytyy nyt myös maidottomia versioita – ihan parasta! Näiden makuina on mun aivan lemppari Peanut Butter ja toisena Chocolate & Hazelnut. Ihanaa että vaihtoehtoja tulee koko ajan enemmän.

Treenien ja hyvän fiiliksen jälkeen oli ihana istua alas juttelemaan ja nauttia samalla näistä herkuista yhdessä lukijoideni kanssa. Kaikki nämä uutuudet ovat kauppojen tilattavissa jo nyt – Jos uutuus tai suosikkimakusi ei löydy lähikaupastasi, voit vinkata kauppiaalle asiasta/laittaa korttelitoiveen ja toivoa makua lähikauppasi valikoimiin! Nämä maidottomat proteiinijäätelöt poikkeavat ravintoprofiililtaan siinä, että niissä on vähemmän sokeria ja kaloreita kuin muissa samankaltaisissa jäätelötuotteissa. Näissä maidottomissa uutuuksissa proteiinin lähteenä on käytetty herneproteiinia.

Tässä on mielestäni muutama todella hyvä mietelause liittyen nimenomaan luovuuteen ja sen oman jutun vahvistamiseen. Se on mielestäni myös keino varmistaa se, että tekee asioita, joilla on itselleen väliä. Kutsun niitä oikeiksi jutuiksi. Se on tekemistä ja tuottamista, joissa elää intohimo ja oma ydin. Intuitio on usein todella viisas näissä asioissa ja sitä kannattaa kuunnella. Se kun tuntuu tietävän asiat jo ennen, kuin me itse ymmärrämme ne.

“Tarpeidemme logiikka ei motivoi meitä. Meitä motivoivat tunteet, sydämemme kaipaus, joka saa meidät innostumaan”

“Flow-tila löytyy parhaiten rakastamalla sitä, mitä tekee, ja tekemällä sitä mitä rakastaa. Se löytyy, kun aikomukset ja päämäärät ovat lähtöisin sydämestä, eivät vihasta. Pystymme kaikki saavuttamaan flow-tilan arkielämässämme olsouhteista riippumatta, koska tosiasiassa ei ole kyse siitä, mitä tekee – kyse on aikomuksesta ja asenteesta, joilla noita asioita tekee”

“Jos luot sydämestä, lähes kaikki toimii; jos päästä, melkein mikään ei toimi” BMarc Chagall

“Visiosi selkiytyy vasta, kun katsot sydämeesi — Se, joka katsoo ulospäin, uneksii. Se, joka katsoo sisäänpäin, herää” By Carl Jung

Vaikka periaatteessa olenkin tiennyt kutsumukseni jo pitkään, on se hakenut muotoaan näiden vuosien aikana. On ihan ok poiketa polulta ja palata sinne takaisin, sillä vain siten voimme oikeasti löytää. Todellisuudessa ei ole olemassa oikeaa, tai väärää. On vain valintoja, jotka ohjaavat uuden pariin. Mene siis kohti sitä, mikä kutsuu aidosti. Pelätä saa, mutta pelko ei saa hallita, vaan sitä voi myös käyttää voimavarana.

Epäonnistumista ei kannata pelätä, eikä sen tarkoitus ole saada sinua luovuttamaan. Sillä se on myös jokaisen jossakin asiassa menestyneen osa koko kasvua. Kukaan ei ole koskaan isosti onnistunut ilman epäonnistumista. Mitä enemmän niitä uskaltaa tehdä, sitä enemmän oppii. Mitä enemmän oppii, sitä enemmän lopulta tekee!<3 Minusta siinä on tärkeä viesti meille kaikille. Oli kyse omasta visiostasi työssä, tai vaikka treenitavoitteestasi, tee ne sydämestäsi. Silloin onnistut varmasti.

 

Tämä päivä oli tiivistetysti juuri minua! Tehokasta treeniä, positiivista meininkiä, läsnäoloa ja tottakai herkuttelua sporttiseen tyyliin.

Kiitos huikeasta päivästä koko jengille <3 I LOVE YOU!

Kannattaa myös seurata Breyersiä Instagramissa @breyersdelightssuomi, sillä sinne tippuu aina kaikki uutuudet

Kuvat – Anni