Aamiainen Elämäntyyli letut Makeanhimo Mieli Motivaatio ravitsemus Resepti Tankkauspäivä terveellisyys Treeni välipala

Ruokaviikko osa I – Riisipannarit

Minifitness_riisipannarit_resepti_terveellisyys

Koska on “kesä” ja haluamme pysyä kunnossa myös ja etenkin tämän ajan vuodesta, päätin pyhittää tämän viikon ruokavinkeille. Ne sisältävät herkkuja, sekä ihan tavallisia arjen juttujakin. Simppeleitä, mutta kuitenkin sellaisia, joista varmasti monet saavat uusia ideoita ja toivottavasti myös oma luovuutenne pääsee mukaan keittiöön!

Tiedätte että rakastan lettuja. Tekisin kaikesta lettuja jos se olisi mahdollista. Tänään väänsin jopa palkkarini letun muotoon. Siitäkin tuli hyvää! Tässä kuitenkin resepti, jota kovin moni ei ole ehkä kokeillut – sen pääraaka-aine on nimittäin riisi.

Minifitness_riisipannarit_resepti_aamiainen_herkku

 Nämä riisipannarit voit valmistaa joko herkuttelu mielessä tai sitten voit nauttia niitä ihan terveellisenä välipalanakin! Täytteitä voit vaihdella makusi mukaa. Itse yhdistelin baanania, mustikkaa ja karamellia, sekä mansikkaa, kaakaonibsejä ja suklaata. Täytyy sanoa että olipa herkku kerrassaan! Vei kielen mennessään ja aion ehdottomasti taas pian valmistaa näitä. Meni Top-10 listalleni. Tähän sain inspiraationi Fuel Food-kirjasta, jonka tulisi löytyä jokaisen terveyskokin keittiöstä! Tämä resepti sopii myös heille, joiden vatsa on herkkä proteiinijauheille. 

Riisipannarit

3 dl keitettyä riisiä

2 munaa ja 2 valkuaista

1 banaani

1 rkl maissijauhoja

1,5-2 dl mantelimaitoa

1 rkl kookosöljyä

Kalaharin suolaa

Vanilija steviaa, kardemummaa, kanelia

Laita kaikki ainekset blenderiin ja paista letut tilkassa kookosöljyä. Lisää valmiin annoksen päälle haluamiasi herkkuja tai nauti sellaisenaan! Voit hyödyntää marjoja, Bonne marja- ja hedelmäsoseita tai herkkupäivänä lisää  vaikka loraus suklaasiirappia tai vaahterasiirappia! Suomalaiset Modo siirapit ovat löytäneet tiensä keittiööni ja toimivat hyvin herkkupäivänä erilaisissa leivonnaisissa ja kahveissa. Nyt ne toivat ihanaa makua kastikkeen muodossa.

Minifitness_riisipannarit_terveellinen_helppo_resepti

Minifitness_riisipnnari_herkuttele_resepti

Ps. tämä sopii muuten erinomaisesti tankkauspäivälle! 

 

Maistuvaa viikkoa kaikille ja pysykäähän iskussa -E <3