Blogi Mieli Motivaatio TV

Selviytymässä

*ajastettu postaus*eeviteittinen_blogi_selviytyjat_suomi

Päässä pyörii ajatuksia enemmän kuin on sallittua. Olen nyt jossakin sellaisessa paikassa, johon en ole voinut valmistautua. Ei mielikuvaharjoittelun, ei välineiden, ei treenaamisen eikä lukemisenkaan avulla. Tämä on haaste, joka täytyy vain kohdata sellaisena kuin on. Ei mitään enempää, mutta ei myöskään yhtään vähempää. Selviytyjät Suomi on täällä. Yksi elämäni isoimmista haasteista.

En ole enää lähelläkään puhelinta, sähköpostia, tai tätä tietokonetta. Ne tuntuvat kuitenkin varmasti pieniltä asioilta tässä vaiheessa. Ihmisen perustarpeet kuten ruoka, uni ja lämpö eivät ole sanoja, jotka tavoittavat minua juuri nyt. Mukanani on muutama vaatekappale ja seurassa ihmisiä, joita en vielä tunne lainkaan. Kaikki missä olen nyt, on itselleni tuntematonta.

Onko koskaan täydellistä hetkeä lähteä? En usko. Aina on asioita kesken. Jos tilaa ei tee, ei sitä myöskään tule. Tämä pätee kyllä ihan kaikkeen elämän muutoksissa ja haasteissa. Tärkeintä on kuitenkin lähteä matkaan niin, että asiat ovat tasapainossa. Niiden ei tarvitse olla valmiita, tai täydellisiä. Asenne ja avoimuus ovat ainoita mikä valmistavat meitä parhaiten tulevaan muutokseen.eeviteittinen_blogi_somelakko_selviytyjat Eeviteittinen_somehiljaisuus_kesa_asu

Jännittää ja pelottaa. Olen kuitenkin innoissani tästä kaikesta. Tiedän että pärjään, mutta eniten mietityttää se kuinka henkisesti uuvuttavaa, mutta samalla myös avartavaa tämä matka tulee olemaan. Olen katsonut Selviytyjiä telkkarista, joka antaa esimakua tulevasta. Väittäisin kuitenkin, että emme tiedä todellisesta olotilasta yhtään mitään. Kuinka paljon jää kameroiden ulkopuolelle ja millaisia ajatuksia sitä itse käy oman pään sisässä. Kaikkein isoin haaste tulee olemaan oman mielen rauhoittaminen ja sen hallitseminen.

Mutta oikeasti, kuinka moni on joskus haaveillut autiosta saaresta ilman elektroniikaa? Voisiko tämä olla haastavuudesta huolimatta puhdistava, voimaannuttava ja vahvistava kokemus? Onko ihminen parhaimmillaan silloin, kun kaikki ylimääräinen riisutaan? Se jää nähtäväksi.

Pitäkää peukkuja <3 

Ps. Te saatte nauttia ajastetuista postauksista 31.5 saakka!

LOVE, E

Eeviteittinen_blogi_hyvinvointi