aerobinen harjoittelu elämäntapa Elämäntyyli hyvinvointi Kesä kesäkunto kesätreeni kiertoharjoittelu Mieli Motivaatio Personal trainer treenaaminen Treeni

Personal Trainer ammatiksi – Ilmoittaudu kauttani edullisemmin!

Minifitness_personal trainer_spartan gearMinulta on kyselty paljon kuinka personal traineriksi kouluttaudutaan ja paljonko ammatin hankkiminen kustantaa. Nykyään on monia eri vaihtoehtoja kouluttautua, mutta parhaat koulitaan kyllä päältä. Siksi koulutukseen kannattaa aina mielestäni panostaa, sillä se on myös käyntikortti työssäsi – osaamisesi on kaikki kaikessa.

Osaaminen ei tarkoita pelkästään liikkumista ja sen hallitsemista. Se kattaa asiakaspalvelun, myynnin ja kaiken taustatyön jota ei tulisi itselleen heti edes mieleen. Teoria on osattava ensin, jotta sen kaiken voi viedä oikeaoppisesti käytäntöön. Parhaiten kuitenkin lopulta oppii tekemällä ja soveltamalla koulutuksen oppeja itse asiakkaiden kanssa. Hommassa menestyy jos pysyy aktiivisena ja tiedonjanoisena. Halu oppia ja kehittyä tulisi olla myös itsellään pysyvänä punaisena lankana. 

Nyt teillä alalle haluavilla on mahdollisuus ilmoittautua kauttani Spartan Gearin Personal Trainer-koulutukseen reippaasti normaalia hintaa edullisemmin! Haku on nyt käynnissä ja mukaan valitaan 20 opiskelijaa. Koulutuksessa käydään läpi fysiologisen, harjoitusteknisen ja ravitsemuksellisen tietotaidon lisäksi myös alalla vaadittavaa myynti- ja markkinointiosaamista. Parasta koulutuksessa on se että se järjestetään viikonloppuisin, joten tämän koulutuksen voi käydä päivätyön ohessa. Kurssi kestää 7 viikkoa, jolloin opiskellaan ahkerasti ja opitaan paljon. Nyt Minifitneksen lukijoilla on mahtava tilaisuus päästä tähän koulutukseen mukaan (vain muutamia paikkoja syksylle 2015 jäljellä) erikoishintaan 2400e sis alv. (norm.2600e). Maksun voi suorittaa 1-12 erässä. 

Pääset koulutukseen erikoishintaan 16.8 saakka ilmottautumalla sähköpostiini minifitness@outlook.com. Koulutus alkaa syyskuussa 2015! Lisätietoja löydät täältä.Minifitness_personal Trainer_ koulutus

Ala kehittyy koko ajan, joten myös alan ammattilaisten on jatkokouluttauduttava virran mukana. On hyvä miettiä millä tavalla itse erottautuu massasta ja mikä on sinun oma vahvuutesi personal trainerina? Minäkin listasin näitä asioita paperille aikoinani. Nyt kun näihin asioihin palaa, on siellä tosiaan samoja asioita joita nostaisin esiin tänäkin päivänä. Jokainen olemme erilaisia myös valmentajina. Itselleni on ollut tärkeää pystyä tekemään työtä omana itsenäni. Se on minusta paras puoli työssäni auttamisen lisäksi. Tässä työssä ei ole koskaan valmis ja se tästä tekeekin mielenkiintoista. Olet aina koulunpenkillä, mutta et siellä takapulpetissa, vaan aivan edessä innokkaana korvat höröllä.

Voin suositella omasta kokemuksestani kyllä lämpimästi Spartanin koulutuksia. Olen itse käynyt Spartanin toiminnallisen harjoittelun koulutuksen, joka antoi paljon vinkkejä ja inspiraatiota. Pystyn hyödyntämään kurssin oppeja asiakkaideni kanssa treenatessa. Seuraavaksi aion käydä Spartanin kahvakuulakoulutuksen, sillä vaikka osaamista sen suhteen löytyykin jo, on hyvä saada ihan virallinen todistus käteen omasta osaamisestaan ja käymistään koulutuksista.

Nämä Spartanin ohjaajakoulutukset ovat avoimia kaikille treenaamiseen intohimoisesti suhtautuville liikkujille. Personal Trainer-kokemus tai aikaisempi toiminta liikunta-alan ammattilaisena katsotaan kuitenkin eduksi hakuvaiheessa. Saat kauttani -50 euroa alennusta mistä tahansa ohjaajakoulutuksesta mainitsemalla varauksen yhteydessä koodin MINIFITNESS (voimassa 16.8 asti). Koulutuksista on paitsi hyötyä alan ammattilaisille, voi liikkujatkin ammentaa niistä paljon motivaatiota ja laajentaa monipuolisesti omaa treeni osaamistaan.
Minifitness_spartan Gear_kouluttaudu_ale

Pelkät kirjat eivät opeta meitä loppuun saakka, sillä asiat on vietävä käytäntöön jotta ne voi oikeasti vasta sisäistää. Spartanin koulutuksissa tätä tehdään paljon, jolloin jokainen varmasti oppii kaiken niin että oma mielenkiinto ja kehittyminen pysyvät jatkuvasti yllä. 

Kesätreenejä on toivottu paljon ja nyt isketään kehiin sellainenkin! Lenkin varrella voit tehdä nopean ja helpon lihaskuntotreenin omaa kehonpainoasi hyödyntäen. Tässä muutama helppo ja tehokas liike kesän ulkotreeneihin, joissa hyödynnetään puistonpenkkiä. Voit valita toistoalueet oman kuntosi mukaan.

Liike 1. Askellus penkille 3-4 sarjaa x 20 toistoa/jalka Pidä keskivartalo suorana ja ryhdikkäänä. Askella yksi jalka kerrallaan penkille ja nosta toinen polvi ylös. Kädet rytmittävät liikettä. Muista pitää tempo yllä ja toki voit hyödyntää myös nilkkapainoja mikäli sellaiset sattuu kaapista löytymään! Tehokas ihan näinkin ja saa mukavan poltteen niin jalkoihin kuin peppuunkin. Hyvä liike aktivoimaan koko kroppaa! Minifitness_outdoot_training_bodyweight

Liike 2. Punnerrus penkkiä vasten 3-4 sarjaa x 5 – 15 toistoa Pidä keskivartalo suorana ja aktivoi lavat, sekä keskivartalo. Aseta kädet hartioiden leveydelle kämmenet auki rentona. Lähde koukistamaan käsiä, niin että kyynärpäät avautuvat sivulle. Nenä saa koskettaa penkkiä! Punnerrus kulmassa on helpompi tehdä kuin suoraan maata vasten lankkuna, joten onnistut tässä ihan varmasti! Kokeile monta saat ja keskity tekniikkaan. Liike kehittää rintalihaksia, jotka vaikuttavat mm. ryhtiisi.Minifitness_kesätreeni

Liike 3. Sivulakku penkillä 3-4 sarjaa x 10 toistoa/puoli Asetu sivulankkuun ja katso että käsi on suorassa linjassa olkapään kanssa. Aktivoi keskivartalo ja katso että olet mahdollisimman suorassa asennossa, jolloin joudut kannattelemaan itseäsi keskivartalon ja ylävartalon lihaksillasi. Pidä peppukin tiukkana! Nosta vapaana oleva käsi ylös ja kurkota sen jälkeen kädellä kohti vastakkaista kylkeä vartalon etupuolelta. Toista liikettä 10 kertaa ja vaihda puolta. Minifitness_ulkotreeni

Treeni-intoa kaikille! <3 -E

*Yhteistyössä Spartan Gear