dieetti elämäntapa Elämäntyyli Fitness hyvinvointi Juoksukausi Kesä kesäkunto kisakausi Kuulumisia Mieli Motivaatio Musiikki Ostoskassi penikkatauti treenaaminen Treeni

Feel the difference

Minifitness_zeropointAina ei ymmärrä edes painavansa yli omien voimavarojensa. Aloin miettimään viime kevään kesäkuntoon kiristelyäni ja siinä oli näin jälkikäteen vähemmän järkeä kuin tässä kisoihin valmistavassa dieetissäni – vaikka voisi ajatella että kisapreppi olisi tiukin mahdollinen? Oli niin kovin kiire! Nyt jos ajattelisin painavani samoilla kaloreilla, makroilla ja treenimäärillä kuin silloin, lopettaisin tämän touhun ihan varmasti. Edelleen olen sitä mieltä että mielekästä tämän pitää kaikesta huolimatta olla. Se miten kukakin sen mielekkyyden mieltää onkin vähän toinen juttu.

Jos mukavuutta ei saa revittyä vaikka kuumista suihkuista, treenin jälkeisestä hiestä tai puurolautasesta, ei se ehkä kannata. Täällä nimittäin ihan pienet arjen jutut ovat tärkeitä ja niistä saa paljon iloa irti! Ei tarvita skumppaylläreitä tai suklaalevyjä. Rakkaudesta lajiin kuten sanotaan, mutta toki mikä tahansa urheilu vie urheilijan sietokykyä ja voimavaroja äärirajoille jossakin vaiheessa. Tässä lajissa se ei vain tapahdu itse kisasuorituksessa. 

Tiedättekö kuinka aina joskus sitä ruokakaupassa katselee mitä muut ostoskoreihinsa valitsevat ja sitten tulee fiilis “ostaa jotain kivaa“. Minulle se on ainakin tuttua. Joskus olisin saattanut ostaa irtokarkkeja, nyt iloa revitään ihan muusta. Kierrän kaupan totuttuun tapaan 3 minuutissa ympäri ja kun kaikki peruskaura on lastattu koriin, pääsen sinne omalle karkkialtaalleni. Nimittäin lehtihyllylle! Voi kyllä. Siellä saatan pohdiskella puolisen tuntia minkä lehden valitsen tänään näistä kaikista mahdollisuuksistani. Sisustus ja urheilulehdet ovat siis täyttäneet kotimme viime aikoina. Toinen asia jota tykkään ostella on kukat. Jokaiseen huoneeseen voi laittaa erilaiset kukat ja niitä voi ihailla jopa kaksi viikkoa! Arjen iloja ystävät. Itseään voi palkita ja hemmotella yllättävänkin pienillä jutuilla.Minifitness_kompressio_treeni Minifitness_compression_zeropointMinifitness_treenivaatteet_ale_ZP

Viime kevään dieetilläni sain viikon tai kahden välein tankkauspäivän. Se sisälsi aika paljon kaikkea ja mukaan mahtui aina myös herkkuja. Sitä päivää odotti kuin kuuta nousevaa. Tottakai kuka tahansa odottaisi mikäli nälkä olisi ainut mitä siinä kohtaa tajuaisi. Tämä kisadieetti on siitäkin erilainen, että niitä donitseja tai kakkuja ei edes tee mieli – tai ehkä tekisi jos sellaisia tuijottelisi, mutta ne eivät kuitenkaan tule mieleeni ilman näköhavaintoa. Toisaalta jos miettii, en minä niitä kovin usein syö edes dieetin ulkopuolella. Ehkä siksi kaipaan enemmän esimerkiksi kunnon sushilajitelmaa ja kahtatoista senttiä lempi valkoviiniäni. Olen siis edelleen ihminen.

Nälkä on kyllä ihan tasaiseen tahtiin mutta terveellä tavalla. Elämääni ei pyöritä dieetti vaan minä pyöritän sitä – toivon että tämä pitää mahdollisimman kauan. Tankkauspäivätkin ovat hieman erilaisia ja napaan tungetaan lähinnä ruokaa. Olen tiedostanut kyllä että loppuakohden saattaa homma hieman kiristyä ja pinnaa vaaditaan vähän enemmän. Olen kuitenkin sitä mieltä että oikein toteutettuna kisapreppi ei ole kituuttamista inhimillysyyden rajamailla, vaan jopa järkevämpää ja tasapainoisempaa kuin tavallinen kesäkuntoon pyrkivä dieetti. Hommaa tehdään pidemmällä tähtäimellä ja suunnitellusti.

Treenivaattet ovat ehdottomasti yksi “paheeni”, joita rakastan kasata kaappini täyteen. Nekin ovat itselleni ehdoton boosteri varsinkin sellaisina päivinä kun tuntuu ettei jaksaisi millään kiinnostaa. Ihan vain vetäisemällä ne treenitrikoot jalkaan saattaa syttyä se kaivattu polte ja fiilis – kohta mennään ja kovaa!

Nyt lähti muuten käyntiin kesäalet Zeropointilla! Koodilla zpsummersale saat -30 % alennuksen kaikista tuotteista sunnuntaisin asti. Kohta saadaan muuten valikoimiin taas uutta kamaa, nimittäin nilkkasukkia on kohta saatavilla neonkeltaisina ja valkoisina mustan mallin lisäksi. Voin suositella materiaalin mukavuuden ja kestävyydenkin osalta! 

I feel the difference -E <3

Paita ja säärystimet – ZP / Kuulokkeet Bose